Tipsa en kompis

2019-04-14

Liverpools hjul rullar på

Liverpool håller sig kvar i titelstriden. Trots att Chelsea gjorde allt för att upprepa bedriften av att sätta käppar i hjulet för hemmalaget, kunde Liverpool vinna med övertygande 2–0.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Liverpool

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:57

Det här kändes som 90 minuter bakfyllefotboll

Manchester City spelade i dag en nyckelmatch i titelstriden med Liverpool, mot trean i Premier League.Ändå kändes det som att besvikelsen från veckan lagt sig som en blöt filt över det som borde vara en glödbädd innanför linjerna på Etihad.För alla utom en.

Tipsa en kompis

15:23

City tar revansch –  går upp i topp igen

Manchester City har tagit gruvlig revansch på Tottenham.Efter uttåget ur Champions League firades påskafton på bästa sätt efter Phil Fodens 1-0 i femte minuten.Nu leder City ligan en poäng före Liverpool.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Liverpool hyllas för detaljen i nya tröjan

Liverpool har fått ett nytt matchställ.Och med den nya tröjan kommer en hälsning till klubbens allra mest framgångsrika period.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

Liverpool enkelt till CL-semi – där Barca väntar

Liverpool är enkelt vidare till semifinal i Champions League. Efter 4-1 borta mot Porto vann de totalt med 6-1 och får nu möta Barcelona i nästa runda.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

Liverpool vidare –  nu väntar Barça

Det blev aldrig någon dramatik.Liverpool är klart för semifinal i Champions League efter 4-1 mot Porto (totalt 6-1).Nu väntar de spanska jättarna Barcelona.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

Kräver att få lämna – efter bråk med Klopp

Här är bomben som skakar Liverpool.Enligt spanska AS har superstjärnan Mohamed Salah krävt att få lämna Liverpool efter bråk med managern Jürgen Klopp.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

”Det är ju sjukare än att Leicester vann ligatiteln”

Om topplagen i Premier League vinner sina fyra kvarvarande matcher slutar Liverpool på 97 poäng, Manchester City på 98.I SportExpressens Premier League-podcast Kick and Rush diskuteras förutsättningarna som gör detta till den mest minnesvärda toppstriden på väldigt, väldigt länge.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

Klopp: ”Skitsnack – bara idioter säger så”

Jürgen Klopp firade stort efter Liverpools tunga 2-0-seger mot Chelsea i går.Men på presskonferensen kom en snabb humörsvängning från demontränaren.