Tipsa en kompis

2019-04-14

Beskedet efter MFF:s stjärna bars ut på bår

Årets första allsvenska seger.Men Malmö FF satte segerjublet en smula i halsen när Arnor Traustason bars ut på bår.–Han har fått en inklämning i fotleden, säger MFF:s fysio Jesper Robertsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:34

”Är ett skämt – det är absurt”

UPPSALA. Malmö FF vann mot Sirius på den nylagda konstgräsmattan.Efter matchen sågade Markus Rosenberg underlaget totalt.– Det är ett skämt. Det är absurt, säger MFF-kaptenen.

Tipsa en kompis

18:53

Ordbråket: ”Han bara gnäller och gnäller”

UPPSALA/STOCKHOLM. Det var irriterat på planen mellan Sirius och Malmö FF.Så även efter att slutsignalen ljudit.- Han (Philip Haglund) bara gnäller och gnäller och gnäller hela tiden, säger Johan Dahlin.

Tipsa en kompis

18:29

Ilskan efter förlusten: ”Domarna emot oss”

UPPSALA/STOCKHOLM. Malmö tog sin andra raka seger efter 1-0 borta mot Sirius.Men i Uppsalalaget var det rejält uppretat sedan Axel Björnström gått omkull och inte fått straff.– Känslan är nästan att både mot AIK och MFF att vi har domarna emot oss i båda matcherna, säger Björnström.

Tipsa en kompis

17:52

Rieks räddade MFF från en historisk kris

UPPSALA. Malmö FF var på väg mot en historisk dålig inledning av allsvenskan.Då klev Sören Rieks fram och ordnade tre poäng mot Sirius.– Det är ett högklassiskt avslut, säger experten Jon Persson i C Mores sändning.

Tipsa en kompis

17:52

Jättetabben sänkte Sirius – Rieks hjälte för MFF

Sören Rieks blev hjälte när Malmö slog Sirius med 1–0.
En misslyckad rensning från Jesper Arvidsson hamnade mitt i gapet på dansken som prickade in matchens enda mål.

Tipsa en kompis

10:52

Malmö FF riskerar en rekordsvag inledning

Malmö FF måste vinna mot Sirius för att undvika en rekordsvag inledning på säsongen.Under de senaste tio åren har laget aldrig haft mindre än fem poäng efter fyra omgångar.– Då får vi se till att vinna så vi får en okej start, säger Eric Larsson, som vikarierat framgångsrikt som mittback senaste matcherna.

Tipsa en kompis

Igår 13:09

Glädjebesked för MFF i backkrisen

Här kommer ett glädjebesked för Malmö FF:s backkris. Franz Brorsson är med i truppen mot Sirius efter lång skadefrånvaro.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Utburen på bår – nu aktuell för spel

Arnor Traustason blev utburen på bår när Malmö FF vann mot Östersund i söndags.Redan nu är han tillbaka i full träning och redo för match mot Sirius.– Blir det ingen reaktion så är han medicinskt klar, säger fysioterapeuten Alexander Nilsson till Fotbollskanalen.