Tipsa en kompis

2019-04-15

HIF vill inte jaga högre publiksnitt till varje pris

Tack vare återkomsten till allsvenskan borde Helsingborgs IF:s publiksnitt öka.Det hoppas Joel Sandborg också – men klubbdirektören lyfter gärna fram helt andra siffror.– Vi måste prata mer om hur mycket pengar vi tjänar på varje match, säger Sandborg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:05

HIF:s besked: ”Det ser inte så ljust ut”

Helsingborgs skyttekung Andri Bjarnason ser ut att missa matchen mot IFK Göteborg på måndag.Anfallaren är ännu inte tillbaka i träning.–Vi tar det dag för dag. Vi har inte stängt dörren än, men tiden går, säger HIF:s sjukgymnast Markus Pettersson till Hd.se.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Blåvitt överklagar Kharaishvilis gula kort

I mötet mot Djurgården blev Giorgi Kharaishvili utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort – felaktigt enligt Blåvitt själva.Nu försöker Blåvitt göra allt de kan för att få med honom till matchen mot Helsingborg.– Vi tycker inte att Giorgi borde ha åkt på ett andra gult kort, säger klubbdirektören Max Markusson.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Blåvitts plan för att undvika nytt kaos

Hybridgräset på Gamla Ullevi har underkänts och Blåvitt får flytta sin hemmamatch mot Helsingborg till Ullevi på måndag.När det senast begav sig missade tusentals personer inledningen på matchen efter ett kökaos utanför arenan.– Vi gör allt vi kan för att det inte ska hända igen, säger Erica Berghagen, marknads– och kommunikationschef.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 April

”Finns det en möjlighet ska vi försöka vi ta den”

Giorgi Kharaishvili, 22, drog på sig två gula kort mot Djurgården och visades ut.Nu funderar IFK Göteborg på att överklaga beslutet för att få stjärnan spelklar till mötet med Helsingborg.– Ser vi en möjlighet kommer vi att försöka ta den, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 April

Bajens gulddröm kan dö innan april är över

Leonardo da Vinci blev odödlig med ”Mona Lisa”.Frågan är vad som kommer att hända med Hammarby efter Gianluca Curcis ”Olympia”.Gulddrömmande Hammarby har två poäng på tre matcher och ännu mer oroande än horribla målvaktstavlor:Nykomlingen Helsingborgs IF vann välförtjänt.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

”Granens” passning: ”De båda kanske ångrar sig”

Darijan Bojanic lämnade HIF för Hammarby och Alexander Kacaniklic nobbade HIF för samma klubb.Efter 2–1-segern på Olympia skickade Andreas Granqvist i väg en tung passning.– Både han (Kacaniklic) och Darijan kanske ångrar sig nu, säger HIF-kaptenen.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

Supertavlan sänkte Hammarby mot HIF

Matchen stod och vägde.Då stod Hammarbys målvakt Gianluca Curci för en jättetavla i slutminuterna.Och Helsingborg vann med 2-1.– Det är ett praktfullt självmål, säger kommentatorn Åke Unger i C More.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

Helsingborg besegrade Hammarby efter jättetavla

28-årige Adam Eriksson är det enda i nuvarande Helsingborgstruppen som följde med laget ner i superettan.
I dag blev backen matchhjälte i 2-1-segern mot Hammarby, men det var med god hjälp av målvakten Gianluca Curci.