Tipsa en kompis

2019-04-18

Blåvitts plan för att undvika nytt kaos

Hybridgräset på Gamla Ullevi har underkänts och Blåvitt får flytta sin hemmamatch mot Helsingborg till Ullevi på måndag.När det senast begav sig missade tusentals personer inledningen på matchen efter ett kökaos utanför arenan.– Vi gör allt vi kan för att det inte ska hända igen, säger Erica Berghagen, marknads– och kommunikationschef.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:49

HIF förlänger med meriterade backen

Anders Randrup, 30, blir kvar i Helsingborgs IF.Högerbacken har förlängt sitt kontrakt över nästa säsong, meddelar klubben på sin hemsida.– Det känns skönt och jag är nöjd att vi kunde komma överens redan nu, säger Randrup på hemsidan.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Tillbaka i laget –  då blev han hjälte

Anders Christiansen var tillbaka efter avstängning.Då avgjorde dansken för Malmö mot Kalmar.–Ett mycket vackert mål, säger C Mores expert Erik Edman.

Tipsa en kompis

Saturday 18 May

HIF-produkten förstörde festen för sin förra klubb

De bägge nykomlingarna, tillika bottenlagen, AFC Eskilstuna och Helsingborg delade på poängen på Tunavallen, efter en sen kvittering (1-1) av Helsingborgfostrade Gustav Jarl.

Tipsa en kompis

Saturday 18 May

Han räddade AFC – mot sin gamla klubb

Helsingborgs IF var på väg mot sin första bortaseger för säsongen.Men precis i slutet sänktes de.AFC Eskilstuna fixade 1-1 genom den förre HIF-spelaren Gustav Jarl.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

Granqvist missar Eskilstuna-matchen

Helsingborgs mittbacksstjärna Andreas Granqvist, som fick en sträckning i en magmuskel mot AIK i onsdags, kan inte spela lördagens allsvenska match mot Eskilstuna.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

”Det är två matcher som är ruskigt viktiga”

Den kommande veckan kan sätta tonen för resten av Helsingborgs IF allsvenska säsong.Nu handlar det om att ta kommandot i bottenstriden.– Det är två matcher som är ruskigt viktiga, säger Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

Klubbarna i krismöte om säkerhetsläget

Efter matchen mellan Helsingborg och AIK uppstod konfrontationer mellan ordningsmakten och supportergrupper.Det slutade bland annat med att AIK:s SLO upprättade en polisanmälan mot en ordningsvakt efter att ha fått ett batongslag mot sig.AIK:s klubbdirektör och vd är bekymrad över utvecklingen i svensk fotboll.– Jag tycker att utvecklingen går käpprätt åt fel håll, säger Jens T Andersson.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

AIK-anställd polisanmäld efter kaoset i Helsingborg

I samband med matchen mellan Helsingborg och AIK igår blev det en konfrontation mellan bortasupportrar och polisen som slutade med att fyra polisanmälningar upprättades. En av anmälningarna är mot en AIK-anställd för våld mot tjänsteman.