Tipsa en kompis

2019-04-18

Blåvitts plan för att undvika nytt kaos

Hybridgräset på Gamla Ullevi har underkänts och Blåvitt får flytta sin hemmamatch mot Helsingborg till Ullevi på måndag.När det senast begav sig missade tusentals personer inledningen på matchen efter ett kökaos utanför arenan.– Vi gör allt vi kan för att det inte ska hända igen, säger Erica Berghagen, marknads– och kommunikationschef.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:00

Officiellt: Hafsteinsson klar för Helsingborgs IF

Under tisdagen rapporterade Kvällsposten om att Daniel Hafsteinsson var nära en övergång till HIF.På onsdagen blev det officiellt.– Jag ser fram emot att träffa fansen och blickar mot bra tider, säger Hafsteinsson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

15:28

Johan Persson lämnar HIF – förstärker Öster

Knappt hade nyheten om James Keene hunnit landa förrän nästa nyförvärv förstärkte Öster.Johan Persson lämnar Helsingborgs IF för Växjö och Öster.Detta enligt uppgifter till Kvällsposten.

Tipsa en kompis

14:12

Joelsson om skadan: ”Ville fortsätta direkt”

37:e minuten i HIF – Sirius. Kalle Joelsson tar sig för knät, byts ut och får sedan beskedet att det krävs en operation.Själva situationen där skadan uppkommer är det dock inget konstigt med.– Jag hann bara tänka ”shit, det där var inte bra”, säger Joelsson.

Tipsa en kompis

Igår 20:25

HIF-målvakten opereras efter skadan

Helsingborgs målvakt Kalle Joelsson skadade knäet i det fotbollsallsvenska segermötet med Sirius. Nu väntar operation för 21-åringen.

Tipsa en kompis

Igår 18:59

Beskedet: Tvingas till en knäoperation

Kalle Joelsson tvingas till operation.Det meddelar Helsingborgs IF under tisdagskvällen.– Det är nödvändigt att göra ett operativt ingrepp, som kommer att ske så snart som möjligt, säger klubbläkaren Harald Ross till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Igår 11:52

Bara detaljer från isländsk värvning

Här är spelaren som kan bli Helsingborgs nästa nyförvärv.Enligt uppgifter till SportExpressen är KA Akureyris mittfältare Daniel Hafsteinsson nära att bli klar för klubben.Inget är helt klart eller påskrivet men mycket talar för att den isländske mittfältaren kan presenteras i veckan.

Tipsa en kompis

Igår 10:12

Ghanansk anfallare provspelar med HIF

Den 25-årige forwarden Fatawu Safiu provspelar med Helsingborgs IF.Det meddelar klubben via sin hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

Granqvist bekräftar: ”Vi är ganska nära”

Kalle Joelsson knäskadad. Ian Pettersson, 16 år, som enda alternativ på bänken.Nu berättar Andreas Granqvist att HIF närmar sig en värvning av en målvakt.– Vi är ganska nära nu, säger Granqvist.