Tipsa en kompis

2019-05-15

Han dömer CL-finalen: Oroande för Liverpool

Slovenen Damir Skomina dömer Champions League-finalen mot Tottenham.Det är dåliga nyheter för Liverpool.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Tottenham

Grundat år: 1882

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:11

Liverpools glädjebesked: Stjärnan åter i träning

Här är Liverpools glädjebesked inför Champions League-finalen mot Tottenham i Madrid den 1 juni: Roberto Firmino närmar sig comeback på fotbollsplanen.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

”Det är mobbning – är hemskt att se”

Gareth Bale blir mobbad i Real Madrid – och det är klubbens ordförande Florentino Perez som ligger bakom alltihop.Det hävdar La Liga-reportern Graham Hunter.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Uppgifter: Skänker bort honom – gratis

Gareth Bale ser ut att lämna Real Madrid.Nu skriver The Times att klubben överväger att ge bort anfallaren helt gratis – trots att hans kontrakts inte går ut förrän 2022.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

”Väldigt sorgligt slut på Bales karriär i Madrid”

Real Madrid är ett lag i spillror.Det spanska storlaget avslutade säsongen med en tung 0-2-förlust mot Real Betis.Dessutom uppges tränaren Zinedine Zidane ha en frostig relation med presidenten Florentino Perez och kan lämna för Juventus.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 May

”De vinner jakten på supertalangen”

De har inte värvat på snart ett och ett halvt år.Nu ser Tottenham ut att vinna dragkampen om en riktig guldklimp.Samtidigt kommer sensationella uppgifter om en eventuell återkonst för Gareth Bale.

Tipsa en kompis

Sunday 12 May

Topplagen slåss om backstjärnan

Harry Maguire kan lämna Leicester.Arsenal, Chelsea, Tottenham och Manchester United uppges vara intresserade av mittbacken, skriver The Sun.

Tipsa en kompis

Thursday 9 May

Petad i PSG – nu väntar CL-final för hjälten: ”Otroligt”

Tottenhams hjälte, Lucas Moura, var petad i franska PSG. Nu kan han börja ladda för Champions League-final, efter drömkvällen mot Ajax.
– Ända sedan jag var lite har jag drömt om det här, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 9 May

”Det hade inte gått – var så uppskruvad”

LOS ANGELES. När Ajax hade ledningen med 2-0 i halvtid hade till och med en sådan inbiten Tottenham-supporter som Peter Forsberg, 45, gett upp.Han följde matchen på tv hemma i Schweiz.– Det var inte ens nervöst, då det kändes kört i halvtid, säger Foppa.Sedan vet alla vad som hände i onsdagskvällens makalösa semifinal i Champions League, där Tottenham vände 0-2 till en 3-2-seger på bortaplan och avancerade till final mot Liverpool.Foppa trodde inte att det var sant.– Nu siktar jag på att åka till Madrid och se Champions Leaguefinalen d...


Läs mer »