Tipsa en kompis

2019-05-15

”Rosenberg är klass – är på en annan nivå”

Nikola Djurdjic och Vidar Örn Kjartansson har svarat för åtta av Bajens 18 mål.Han tycker att de bildar en av allsvenskans bästa offensiva duo.Men inte bättre än Malmö FF och Markus Rosenbergs.– Rosenberg är klass. Han är elit. Han är på en annan nivå, säger Djurdjic.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:37

Jättebra affär av MFF – men fler spelare måste utvecklas

Andreas Vindheim lämnar allsvenskan.Det kommer dock inte att sluta där för Malmö FF.Fler spelare kommer att lämna klubben i sommar.Men mest intressant blir om klubben verkligen kan börja utveckla de spelare man redan har.

Tipsa en kompis

20:09

Andreas Vinheim lämnar Malmö FF

Andreas Vindheim, 23, lämnar Malmö FF för tjeckiska Sparta Prag. Övergången träder i kraft i samband med det allsvenska sommaruppehållet.

Tipsa en kompis

20:07

Vindheim lämnar MFF – klar för storklubben

Andreas Vindheim lämnar Malmö FF för spel i tjeckiska Sparta Prag.Övergången träder i kraft i sommar, meddelar MFF på sin hemsida.

Tipsa en kompis

17:24

Succélånet tillbaka mot MFF: ”Kommer inte fira”

När han växte upp drömde han om att spela på Stadion – och i helgen gör han det med Malmö FF som motståndare.Samma klubb han är utlånad ifrån.– Jag kommer inte att fira om jag gör mål, av respekt för klubben, gamla lagkamrater och de fantastiska supportrarna, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

MFF-backen nära att säljas till Sparta Prag

Andreas Vindheim uppges vara på väg bort från Malmö FF.Enligt iSport.cz betalar Sparta Prag 1,3 miljoner euro för högerbacken.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Christiansen fick hål på Kalmar

Magnus Pehrssons återkomst till Malmö stadion blev tuff. Men det tog 73 minuter och 15 målchanser innan Malmö FF:s Anders Christansen spräckte nollan. Matchen slutade

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Tillbaka i laget –  då blev han hjälte

Anders Christiansen var tillbaka efter avstängning.Då avgjorde dansken för Malmö mot Kalmar.–Ett mycket vackert mål, säger C Mores expert Erik Edman.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

”Precis som 2018 har MFF ett spel som inte fungerar”

Det har gått ett år och fem dagar sedan Magnus Pehrsson fick sparken av Malmö FF.Nu är han tillbaka på Stadion.Precis som för ett år sliter MFF hårt med att få sitt spel att fungera.Skillnaden sitter i detaljerna.