Tipsa en kompis

2019-05-15

Hammarby och Tankovic diskuterar en förlängning

Daniel Sundgren är muntligen är överens med den grekiska klubben Aris - och väntas åka ner och skriva på kontraktet i juni.Dessutom har Hammarby och Muamer Tankovic pratat om en en eventuell förlängning av mittfältarens kontrakt.Det och mycket annat tar Daniel Kristoffersson och Noa Bachner upp i veckans avsnitt av allsvenska podden Disco & Noa.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

08:25

Här är dilemmat för Blåvitt med Nygren

GÖTEBORG. Med två omgångar kvar till sommaruppehållet kan både Hammarby och IFK Göteborg blicka tillbaka på en lyckad vårsäsong- och i bägge lagen finns mer att ta av.När sommarfönstret öppnar börjar det tuffa jobbet för klubbarna.Både Blåvitt och Bajen kommer att behöva förstärka sina trupper för att fortsätta ligga i topp.De grönvita har redan nu börjat snegla på framtiden.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

”Jag borde ha avgjort på någon av mina chanser”

GÖTEBORG. Patrik Karlsson Lagemyr, 22, fick pris som bäst i Blåvitt.Men själv var han inte så nöjd med sin insats.– Jag borde ha avgjort på någon av mina chanser, säger ”Paka” efter 0–0 mot Hammarby.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Experten: ”Tankovic till landslaget”

Sam Larsson har skadat vänsterbenet och kommer missa kommande EM-kvalmatcher. Då vill SVT Sports expert Daniel Nannskog se Hammarbystjärnan Muamer Tankovic i Janne Anderssons landslagstrupp.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Besviken Erlingmark gillar när det är grinigt

GÖTEBORG. August Erlingmark var besviken efter matchen mot Hammarby.För att det bara blev en poäng – och för att det inte blev något mål den här gången heller.– Nu får vi göra det mot Häcken på lördag i stället, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Sågningen: ”Man kunde ta ut får där”

GÖTEBORG. Hammarby spelade 0-0 mot IFK Göteborg - och fick David Fällman skadad och Nikola Djurdjic utvisad.Efteråt var Djurdjic förbannad på Ullevis underlag.- Jag har aldrig sett så högt gräs i Sverige tidigare, jag förstår inte varför man inte klipper det?, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Mållöst toppmöte i Göteborg

Bollen tog i ribban, i stolpen eller flög tätt utanför gång på gång. IFK Göteborg och Hammarby försökte göra skäl för statistiken som allsvenskans målfarligaste lag hittills.
Men den här gången gick det inte. I stället slutade toppmötet 0–0.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Blåvitt mållösa igen – efter arenaflytten

IFK Göteborg vann tre raka matcher på Ullevi och gjorde nio mål.Sen flyttade man tillbaka till Gamla Ullevi.Sen dess har man inte lyckats göra mål och kvällens match mot Hammarby slutade 0-0.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Utmanar nu Djurgården om allsvenska stjärnan

Curtis Edwards kontrakt löper ut i sommar. Östersunds-Posten har rapporterat att mittfältaren uppvaktas av Djurgården - som nu får konkurrens av en rival.Enligt SportExpressens uppgifter har Hammarby gett sig in i jakten.– Jag vill inte kommentera andras spelare, säger Bajens sportchef Jesper Jansson.