Tipsa en kompis

2019-05-15

Hammarby och Tankovic diskuterar en förlängning

Daniel Sundgren är muntligen är överens med den grekiska klubben Aris - och väntas åka ner och skriva på kontraktet i juni.Dessutom har Hammarby och Muamer Tankovic pratat om en en eventuell förlängning av mittfältarens kontrakt.Det och mycket annat tar Daniel Kristoffersson och Noa Bachner upp i veckans avsnitt av allsvenska podden Disco & Noa.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 15 July

Det håller inte för att vara en guldkandidat

SUNDSVALL. Hammarby var på väg mot en rejäl missräkning efter en usel kollektiv försvarsinsats - men räddades av Vidar Örn Kjartansson.Islänningen som värvades för att avgöra sådana här matcher.Men om Bajen menar allvar med sin satsning mot ett SM-guld måste de nu se till att fixa två saker.Dels få stopp på den läckande defensiven och dels hitta en likvärdig ersättare till Kjartansson.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

Hammarby fick med sig segern på tilläggstid

Gif Sundsvall såg ut att få med sig en viktig poäng i bottenstriden men på tilläggstid smög Vidar Örn Kjartansson fram och stötte in 3-2 för Hammarby, som kan sikta uppåt i tabellen.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

Kjartansson hjälte i sin sista (?) match

Sista matchen (?) för Hammarby – och stor matchhjälte.Om det nu var Vidar Örn Kjartanssons avsked så kunde han inte ha avslutat bättre.Islänningen frälste Hammarby med sitt 3-2-mål på stopptid.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

”Inte så att jag går fram till någon och säger det”

Tillsammans med Stefan Billborn ska Joachim Björklund göra Hammarby till en guldkandidat.SportExpressen slog sig ner med bronshjälten från 1994 för att prata om allt från Hammarbys spelsätt, vad laget måste göra för att utmana om SM-guldet till den egna spelarkarriären, nyförvärven, kontakten med de andra VM-hjältarna och hur det egentligen är att vara lagkamrat med Paul Gascoigne.

Tipsa en kompis

Friday 12 July

Här gör de sin första träning med Bajen

Här tränar Richard Magyar och Aron Johannsson för första gången med Hammarby.Nyförvärven fanns med på Hammarby IP när Bajen tränade inför matchen mot Gif Sundsvall på måndag.

Tipsa en kompis

Thursday 11 July

Hammarby värvar dubbelt från Tyskland

Hammarby förstärker truppen – med två spelare. Den allsvenska fotbollsklubben har gjort klart med mittbacken Richard Magyar och amerikansk-isländske anfallaren Aron Johannsson.

Tipsa en kompis

Thursday 11 July

Duon är klar för Bajen: ”Känns fantastiskt kul”

Tidigare i veckan kunde SportExpressen avslöja att Richard Magyar och Aron Johansson var klara för Hammarby.Nu har klubben presenterat duon.De har båda skrivit på ett treårskontrakt var.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 July

Hammarbys miljonregn – Aidoo säljs till Spanien

Här är Hammarbys jackpot när Joseph Aidoo säljs från KRC Genk till Celta Vigo.Enligt SportExpressens uppgifter får Bajen omkring fyra miljoner kronor av övergångsumman när deras förre mittback går för omkring 80 miljoner kronor till den spanska klubben.Lyssna på senaste avsnittet av Disco & Noa för mer silly season-nyheter och allt om Hammarbys jackpot på Aidoo-försäljningen.