Tipsa en kompis

2019-05-15

Yasin hjälte för Häcken mot KFF

Häcken fortsätter att utmana i tabelltoppen.De pressades av Kalmar FF på hemmaplan, men vann med 1-0 efter mål från Ahmed Yasin.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Besviken Erlingmark gillar när det är grinigt

GÖTEBORG. August Erlingmark var besviken efter matchen mot Hammarby.För att det bara blev en poäng – och för att det inte blev något mål den här gången heller.– Nu får vi göra det mot Häcken på lördag i stället, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Häcken vann efter en kaosavslutning

BK Häcken såg ut att gå mot en komfortabel seger mot Sirius.Men Sirius var på väg mot en vändning, och slutet av matchen blev högdramatiskt.Häcken vann till slut med 4-3.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Målkalas på Studenternas när Häcken vann

Häckens mittback Juhani Ojala kom lite oväntat i centrum när BK Häcken vann med 4–3 mot Sirius. Han gjorde ett mål, orsakade två straffar till Siirius och blev utvisad.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Räknar med en bättre sommar än förra året

0–0 mot serieledaren Malmö senast.Nu väntar fyran Hammarby och trean Häcken i de två kommande allsvenska matcherna.IFK Göteborg, tvåan, går mot sommaruppehållet som allsvenskans stora skräll.– I vissa stora matcher förra året var det många som ibland ryggade tillbaka och spelet låste sig. Nu vill alla verkligen ha bollen, säger mittbacken Calle Starfelt som en förklaring till årets framgångar.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 May

Därför missade Rasmus Elm mötet med Häcken

När Kalmar FF anlände till Bravida Arena tvingades Rasmus Elm lämna återbud.– Han hade ont i magen, säger tränaren Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 May

Mervan Celik: ”Är besviken på Alm”

Mervan Celik, 28, hoppade in och låg bakom BK Häckens seger.Men han är inte nöjd med speltiden.– Jag är besviken på Andreas Alm. Vi får se vad som händer i sommar, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 May

Stolpen Kalmars värsta fiende – Yasin avgjorde

Häcken är i det jämna toppskiktet ny allsvensk tvåa efter 1-0 hemma mot Kalmar.
Stolpen spelade en stor roll i detta möte – Häcken fick häjlp av den – Kalmar kommer drömma mardrömmar av den.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 May

Kan stängas av i flera matcher: ”Obehärskat”

Efter brottningsmatchen mellan Simon Sandberg och Marco Weymans måttade Sandberg en spark mot Weymans och fick rött kort.Nu väntar troligtvis en längre avstängning för ytterbacken.– Sandbergs agerande är för mig obehärskat uppträdande, säger domaren Kristoffer Karlsson.– Han filmar väl. Jag uppfattar att jag inte träffar honom alls, säger Sandberg.