Tipsa en kompis

2019-06-10

Nannskog: ”Det var klasskillnad”

Sverige föll med 3-0 mot Spanien i EM-kvalet och var aldrig nära att störa giganterna på bortaplan.
– Sverige möter ett bra mycket bättre lag. Det är en bollbehandling som är jättevacker att se. Jag är full av beundran för Spanien, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:58

Italien vände trots Ceballos drömmål

Italien vann med 3-1 mot Spanien i U21-EM efter att ha vänt ett 0-1-underläge. Matchens behållning var Dani Ceballos ledningsmål redan i den nionde minuten.

Tipsa en kompis

15:36

20.55: Toppmatch direkt i U21-EM

U21-EM i Italien är igång och redan i den andra matchen blir det ett förväntat toppmöte och en nyckelmatch i grupp A, hemmanationen Italien mot Spanien.

Tipsa en kompis

09:59

”Inte så här vi ville inleda turneringen”

Argentina gick på en mina direkt i Copa América. Laget föll med 2–0 i sin premiärmatch mot Colombia i Salvador.– Det var inte så här vi ville inleda turneringen, säger Lionel Messi efter matchen.

Tipsa en kompis

06:56

Ronaldo portad från lyxbröllopet

Real Madrid-stjärnan Sergio Ramos och tv-profilen Pilar Rubio slog – minst sagt – på stort när de gifte sig under lördagen.Vigseln ägde rum i världsarvskatedralen i Sevilla, och det hela uppges ha gått på 10 miljoner kronor.Cristiano Ronaldo var inte bjuden, efter en påstådd konflikt med sin förre lagkamrat.

Tipsa en kompis

Igår 18:32

Valet för supertalangen – står mellan två klubbar

Matthijs de Ligt väljer mellan Spanien och Frankrike

Tipsa en kompis

Igår 15:22

Stjärnan nya offret för inbrottsvågen

Real Madrids Lucas Vázquez har blivit utsatt för inbrott i hans hem.Flera inbrott har skett den senaste tiden mot fotbollsspelare.Detta skriver den spanska tidningen AS.

Tipsa en kompis

Igår 14:29

Suárez: ”Jag ville bara försvinna från världen”

Liverpool skrev in sig i fotbollshistorien efter 4-0 hemma mot Barcelona i Champions League-semifinalen.Skrällvändningen tog hårt på Luis Suárez.–Jag ville försvinna från världen, säger uruguayanen till Fox.

Tipsa en kompis

Igår 00:07

Ronaldo kan åtalas – efter deras drag

Cristiano Ronaldos team har försökt förhala processen kring våldtäktsanklagelserna i USA.Men nu skriver TMZ att stjärnan delgivits domstolsdokumenten, och att fallet kan tas vidare.