Tipsa en kompis

2019-06-11

Chelsea med förnyat intresse för talangen

Eden Hazard är såld till Real Madrid.Nu vill Chelsea börja fylla det hålet belgaren lämnat efter sig.London-klubben har visat ett förnyat intresse för Bayer Leverkusens Leon Bailey, 21, skriver Daily Mail.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Bale startade – trots bråket med Zidane

Den omsusade Gareth Bale klev rätt in i startelvan när nyförvärvet Eden Hazard var skadad.Han stod för en assist när Real Madrid vann premiären borta mot Celta Vigo med 3-1.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Styrkebesked av Real Madrid i premiären

Real Madrid inledde ligaspelet med ett styrkebesked. Trots att man spelade stora delar av andra halvlek med tio spelare vann man bortamatchen mot Celta Vigo med 3-1.

Tipsa en kompis

Friday 16 August

”Det är det värsta vi någonsin sett”

Cristiano Ronaldo har spelat in en av 2019:s mest uppmärksammade reklamfilmer.Nu blir Juventus-stjärnan rikligt hånad för filmen.– Jag är stolt över att vara varumärkesambassadör för Shopee, säger Ronaldo enligt The Straits Times.

Tipsa en kompis

Friday 16 August

Eden Hazard skadad – missar Reals premiär

Mardrömsbesked för Real Madrid.Nyförvärvet Eden Hazard missa ligapremiären på grund av en skada i låret.Det skriver bland annat den spanska tidningen Marca.

Tipsa en kompis

Friday 16 August

United-ikonens ilska: ”Det är respektlöst”

Paul Pogba vill till Real Madrid.Nu ska agenten Mino Raiola åka till Manchester för att uppfylla sin klients dröm.Raiolas uttalanden får Gary Pallister att gå i taket.– Det är respektlöst, säger United-ikonen till American Gambler.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

Konfronterad på Arlanda: ”Varför gjorde du så?”

Cristiano Ronaldo blev konfronterad av en ilsken supporter på Arlanda under sitt Sverige-besök.Youtube-stjärnan Kwak Ji-hyuk var rasande för att världsstjärnan vägrade spela i en match i Sydkorea.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Därför vill Zidane inte värva Neymar till Real

Real Madrid-bossens anfallsval – Neymar inte aktuell

Tipsa en kompis

Monday 12 August

Kaos utanför Friends: ”Var rädd för våra liv”

Kaotiska scener utbröt efter Juventus match på Friends arena i helgen.Bilen Cristiano Ronaldo åkte i blev omringade av fans och en hätsk stämning ska ha uppstått.– Jag är fortfarande chockad. Jag var rädd för mitt och hans liv, säger chauffören som skjutsade stjärnan till Aftonbladet.