Tipsa en kompis

2019-06-11

Uppgifter: Isak läkarundersöks

Alexander Isak uppges vara mer eller mindre klar för en flytt till Real Sociedad. Mundo Deportivo skriver att 19-åringen läkarundersöks i dag.Priset ska vara cirka hundra miljoner kronor.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Deportivo

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 30 July

Real Madrids blytunga försäsong fortsätter

Real Madrid har ännu inte vunnit under ordinarie tid på försäsongen.Laget förlorade med 0-1 mot Tottenham under Audi Cup efter att Harry Kane nätat.”Inga tecken på förbättring”, skrev Mundo Deportivo i sin liverapport.

Tipsa en kompis

Monday 29 July

Isaks succésiffror som får Spanien att häpna

Alexander Isak gör mål en gång i timmen i Real Sociedad.Siffrorna imponerar i spansk media – som hyllar 19-åringens succéstart.”Det ser ut som att Real har hittat en diamant”, skriver Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Thursday 18 July

”Idioti – inte ens Disney skulle hitta på det här”

Matthijs De Ligt är presenterad av Juventus.Nu förklaras valet av klubben av hans agent Mino Raiola.– Om du ska bli den bästa i världen så är det ett nödvändigt steg, säger han enligt Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Friday 12 July

Zidane lämnar lägret – av personliga skäl

Real Madrid skakas om under försäsongslägret i Montreal.Enligt Mundo Deportivo lämnar tränaren Zinedine Zidane lägret omedelbart av personliga skäl.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 July

Agenten: ”En stor klubb vill ha Nilsson Lindelöf”

Victor Nilsson Lindelöf är eftertraktad av ”en stor klubb” i Europa.Det hävdar svenskens agent Hasan Cetinkaya.– Om han lämnar hänger på Manchester United, säger Cetinkaya till Mundo Deportivo – som pekar ut den icke-nämnda klubben som Barcelona.

Tipsa en kompis

Wednesday 26 June

Silly-bomben: ”VNL” jagas av Barcelona

Dagens stora silly-rykte har kommit.Det är Mundo Deportivo som rapporterar att Barcelona har Victor Nilsson Lindelöf som alternativ om de skulle gå miste om Matthijs de Ligt.Enligt tidningen har Barça varit i kontakt med United flera gånger under juni men har fått nej flertalet gånger.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

Neymar: ”Jag vill inte spela i PSG längre”

Under de två senaste säsongerna har Neymar spelat i Paris Saint-Germain.Men nu vill han ”hem” till Barcelona.”Jag vill inte spela för PSG. Jag vill tillbaka till mitt hem, som jag aldrig skulle ha lämnat”, ska Neymar ha sagt enligt Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

Hemligt möte om Isaks framtid – på lyxhotellet

Alexander Isak, 19, är nära en flytt till Real Sociedad.Enligt Noticias de Gipuzkoa träffades klubbens och svenskens representanter på ett lyxhotell i Madrid i går.Mundo Deportivo uppger att övergången kan bli klar ”de närmaste timmarna”.– Jag vet att det finns ett intresse, sa Alexander Isak efter matchen mot Spanien.