Tipsa en kompis

2019-06-11

Upplagt för rysare efter Islands skräll

Isländska landslag säkrade en 2-1-seger på hemmaplan.
Ragnar Sigurdsson gav Island en bländande start – och Turkiet lyckades aldrig komma ikapp.
– Det var inte övertygande, men man tar tre viktiga poäng, säger Stefan Klemetz i Sportkanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:47

“Blåvitt har ändå lagt mycket pengar på mig”

GÖTEBORG. När Hosam Aiesh, 24, blev klar för Blåvitt slog det ner som en transferbomb i allsvenskan.Nu är mittfältaren på plats i Göteborg – och lovar fansen att ingen ska behöva bli besviken.– Om man ser till ekonomin som IFK Göteborg har, hur det har sett ut och vilka pengar de har lagt på mig. Det är ändå mycket pengar vi snackar om. Då vill jag visa att jag är värd det – ingen ska kunna säga att det var onödiga pengar, säger han i en stor intervju.

Tipsa en kompis

07:10

Blåvitts coach: ”Inte realistiskt med guldstrid”

Å ena sidan har IFK Göteborg gjort en vårsäsong som skapat förväntningar.
Å andra sidan har man prioriterat bort jakten på topplaceringar för att säkra ekonomin.
Mellan drömmar och verklighet ska Poya Asbaghi leda Blåvitt framåt.
– Vi hade kunnat värva ihop en slagkraftig trupp som hade kunnat slåss om topplatserna till sista omgången men vi har ju valt att jobba på ett annat sätt, säger Blåvitts tränare till SVT Sport inför kvällens match mot Helsingborg.

Tipsa en kompis

22:58

PSG utan Neymar föll mot Rennes

För de flesta franska lag är PSG en mardrömsmotståndare. Inte för Jakob Johanssons Rennes. I ligans andra omgång föll PSG mot Rennes precis som i cupfinalen i våras. Den här gången med 2-1

Tipsa en kompis

Igår 08:37

”Det var mycket snack om det före matchen”

CARSON. Två gamla svenska landslagskompisar mot varandra i MLS.Zlatan Ibrahimovic, 37, mot Gustav Svensson, 32.Det slutade oavgjort, 2-2 när Svenssons Seattle Sounders gästade Los Angeles och Galaxy i natt, svensk tid.– Det var mycket snack om Zlatan i vårt omklädningsrum före matchen. Alla vet att han är ligans farligaste forward och då får man inte ge honom det utrymme han fick i kväll, säger Gustav Svensson till SportExpressen i omklädningsrummet efteråt.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Frågetecken för Blåvitt: ”Får se hur vi gör där”

Blåvitt har fått betydligt större bredd i offensiven den senaste tiden.Men defensivt är det desto skralare.Inför matchen mot Helsingborg är högerbackarna Sebastian Ohlsson avstängd medan Nzuzi Toko är ett frågetecken.– Bra fråga, vi får se hur vi gör där, säger tränare Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

MFF vidare i Europa – får drömmotstånd

Playoffplatsen är säkrad.Malmö FF gjorde jobbet, spelade 0-0 borta mot Zrinjski och är två matcher ifrån Europa Leagues gruppspel.Nu väntar israeliska Bnei Yeuda.– Det känns som att det aldrig var någon fara, säger experten Jonas Olsson i Viasat.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

Sanningen bakom den spruckna övergången

GÖTEBORG. Talangen Alexander Jallow, 21, var så gott som klar för IFK Göteborg.Men affären gick i stöpet precis innan transferfönstret stängde.Nu kan GT berätta vad det egentligen var som hände.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

IFK Göteborg anmäls efter försäljningen av Nygren

Svenska fotbollförbundet anmäler IFK Göteborg för försäljningen av Benjamin Nygren.Förbundets jurister har tagit ärendet upp till disciplinnämnden – och nu riskerar klubben att straffas.– Vi har lämnat in en anmälan, säger förbundsjuristen Tobias Tibell till Fotbollskanalen.