Tipsa en kompis

2019-06-12

Guide: U21-EM i fotboll i SVT

Se framtidens stjärnor i U21-EM i Italien. Mästerskapet avgörs för 22:a gången och Tyskland är regerande mästare. Enligt SVT Sports expert kommer Tyskland försvara titeln.
– Jag tror på Tyskland-Italien i final och att Tyskland med sin enorma bredd i truppen, med erfarna spelare med bra fysik och teknik, blir avgörande, säger Johannesson.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:53

Officiellt: Balotelli återvänder ”hem”

Mario Balotelli klar för Brescia

Tipsa en kompis

Igår 08:37

”Det var mycket snack om det före matchen”

CARSON. Två gamla svenska landslagskompisar mot varandra i MLS.Zlatan Ibrahimovic, 37, mot Gustav Svensson, 32.Det slutade oavgjort, 2-2 när Svenssons Seattle Sounders gästade Los Angeles och Galaxy i natt, svensk tid.– Det var mycket snack om Zlatan i vårt omklädningsrum före matchen. Alla vet att han är ligans farligaste forward och då får man inte ge honom det utrymme han fick i kväll, säger Gustav Svensson till SportExpressen i omklädningsrummet efteråt.

Tipsa en kompis

Igår 07:16

Zlatans egna ord om missen: ”Grämer mig”

CARSON/STOCKHOLM. Zlatan slog till med två nya mål i natt.Men han missade samtidigt ett drömläge – och efter en sen kvittering fick hans Galaxy nöja sig med oavgjort.–Jag borde ha gjort ett mål till, det grämer mig, säger Zlatan efter matchen.

Tipsa en kompis

Igår 06:30

Två nya mål för Zlatan när Galaxy kryssade

Som vanligt handlade mycket om Zlatan Ibrahimovic när hans L.A Galaxy tog emot Seattle Sounders. Efter ett mål på nick och ett på straff såg Zlatan ut att ha avgjort men efter ett snöpligt självmål i den 82:a så blev det delad pott i Los Angeles.

Tipsa en kompis

Igår 06:19

Här fortsätter Zlatan sin stora målshow

CARSON. Målfesten fortsätter för Zlatan Ibrahimovic, 37.Med två nya mål räddade han oavgjort, 2-2, för LA Galaxy mot Seattle Sounders i morse, svensk tid.Och än en gång kom en av fullträffarna på straff, hans sjätte straffmål den här säsongen i MLS.Resultatet var en bedrift, då Galaxy drabbades av en utvisning redan efter drygt fem minuter och tvingades spela resten av matchen med tio man.Men man hämtade upp ett 0-1-underläge och hade ledningen med 2-1 med knappt tio minuter kvar.Zlatan är nu uppe i 20 mål på 21 matcher den här säson...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Efter Roma-nobben – Sanchez nära rivalen

Alexis Sanchez uppges vara nära att lämna United för Inter

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Lukaku kan petas direkt – av 17-årigt anfallslöfte

När Romelu Lukaku kom till Inter Milan vägde han över 100 kilo.
Enligt Corriere dello Sport har den belgiske anfallaren ännu inte hittat toppformen – och nu kämpar han för att få en plats i startelvan i Serie A-premiären.

Tipsa en kompis

Friday 16 August

Sanchez vägrar lämna – trots Man Uniteds försök

United erbjöd att betala halva stjärnans lön i Roma