Tipsa en kompis

2019-06-12

Stängs av tre matcher efter udda situationen

GÖTEBORG. Ahmed Yasin, 28, blev dragen i tröjan av IFK Göteborgs Sebastian Ohlsson – och delade ut en armbåge som träffade Blåvitt-spelaren i ansiktet.Nu stängs Häcken-stjärnan av i tre matcher för den uppmärksammade förseelsen i Göteborgsderbyt.”Wow”, skriver Yasin själv på Twitter om avstängningen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:00

Han är Gais egen lagpappa: ”Alla är öppna för att lära”

Gais tvingades banta truppen rejält inför årets superetta.Det rutinerade nyförvärvet Emil Wahlström, 32, har därför genast fått en viktig roll.– Jag är inte den som bara går in och tar över, men det handlar om att dela med sig om det man lärt sig, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

”Då hade jag sagt att vi var bäst i Sverige”

Cupmästare och en femteplats i allsvenskan.BK Häcken går på semester med blandade känslor.– Hade vi vunnit i dag hade jag sagt att vi var Sveriges bästa lag under våren, säger tränaren Andreas Alm.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

”Sådant spel irriterar mig jävligt mycket”

BORÅS. Tio gula kort och ett rött.Det blev bråkigt mellan Elfsborg och BK Häcken.– Sådant spel irriterar mig jävligt mycket, säger Daleho Irandust, 20.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Mållöst och stökigt när Elfsborg mötte Häcken

Elfsborg och Häcken spelade oavgjort, 0–0, i en grinig match på Borås arena. Elfsborgbacken Gustav Henriksson blev utvisad i slutet av första halvlek, men Häcken kunde inte utnyttja att man fick spela med elva man mot tio.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Elfsborg fortsatt obesegrat på hemmaplan

Elfsborg är alltjämt obesegrat på hemmaplan i årets allsvenska. Trots ett tidigt rött kort på hemmalagets Gustav Henriksson kryssade laget mot Häcken, 0-0.
– Det handlar inte om specifika situationer, utan mer om helheten i bedömningen, säger en frustrerad Jimmy Thelin till C More.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Cupmästarna laddar om: ”Festade som man bör”

BK Häcken har firat färdigt och ställs mot Elfsborg.Men frågan är om Alexander Faltsetas knä håller – efter galna målgesten i cupfinalen.–Volten gjorde det inte bättre, säger mittfältaren.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Häcken anmäler derbydomarna – ”Uppenbar risk att de inte kunde reglerna”

Häcken har anmält Mohammed Al-Hakim och hans domarteam till SvFF:s tävlingsavdelning. Det efter att man fått lägga en indirekt frispark på fel plats i straffområdet i förlustmatchen mot IFK Göteborg i förra veckan.

Tipsa en kompis

Saturday 1 June

Anmäler nu domaren – derbyt kan spelas om

Häcken agerar.Nu kan Göteborgsderbyt spelas om.Klubben har skickat in en anmälan till Svenska Fotbollförbundets tävlingsavdelning mot domaren Mohammed Al-Hakim och hans team.– Om det är så att domarna i stunden inte kunde regeln är det ju något som kunde drabbat båda lagen i ett fullsatt, allsvenskt toppderby, säger Häcken-tränaren Andreas Alm till Aftonbladet.