Tipsa en kompis

2019-06-12

HIF:s besked: ”Ska fullfölja kontraktet”

Helsingborgs IF:s senaste krisdrag är att låna 25 miljoner för att köpa nya spelare.Nu kommenterar klubbens ordförande Krister Azelius turerna kring de senaste uppgifterna.Samtidigt ger han klart besked i tränarfrågan.– Vi ska fullfölja kontraktet med P-O Ljung, säger Azelius.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:31

”Han var alla allsvenska försvars värsta mardröm”

Helsingborgs IF har en lång och stolt tradition av att upptäcka och förädla utländska talanger.Kvällsposten har listat de 15 bästa importerna i HIF på 2000-talet.Vad gjorde de för avtryck? Och vad gör de i dag?Spelade semifinal i CL Drabbades av ALS Lever som en globetrotter Dessutom: Stor intervju med kultspelaren Alvaro Santos om nya livet och kärleken till Helsingborg.

Tipsa en kompis

07:10

Blåvitts coach: ”Inte realistiskt med guldstrid”

Å ena sidan har IFK Göteborg gjort en vårsäsong som skapat förväntningar.
Å andra sidan har man prioriterat bort jakten på topplaceringar för att säkra ekonomin.
Mellan drömmar och verklighet ska Poya Asbaghi leda Blåvitt framåt.
– Vi hade kunnat värva ihop en slagkraftig trupp som hade kunnat slåss om topplatserna till sista omgången men vi har ju valt att jobba på ett annat sätt, säger Blåvitts tränare till SVT Sport inför kvällens match mot Helsingborg.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Frågetecken för Blåvitt: ”Får se hur vi gör där”

Blåvitt har fått betydligt större bredd i offensiven den senaste tiden.Men defensivt är det desto skralare.Inför matchen mot Helsingborg är högerbackarna Sebastian Ohlsson avstängd medan Nzuzi Toko är ett frågetecken.– Bra fråga, vi får se hur vi gör där, säger tränare Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Friday 16 August

MFF:s sista hinder – krossades av HIF

Ett sista MFF-hinder på vägen till playoff.De israeliska cupmästarna Bnei Yehuda Tel Aviv.Första mötet – på Stadion på torsdag.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Tungt besked för Bajen om Fällman

David Fällman utgick skadad mot Helsingborg.Nu ser mittbacken ut att missa Hammarbys möte med Gif Sundsvall.– Jag skulle bli förvånad om han spelade, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Henke förklarar: Därför blev det inga kontrakt

Martin och Marcus Olsson öppnade för spel i Helsingborgs IF men när transferfönstret stängde hade ingen av dem skrivit på.Nu berättar Henrik Larsson varför.– Det var egentligen inte så aktuellt med någon av dem, säger HIF-tränaren till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Landslagsprofilen kan vända hem till Sverige

Helsingborgs IF kan få välbehövliga förstärkningar inför den allsvenska hösten.På transferfönstrets sista dag öppnar tvillingarna Olsson för att skriva på.– Jag vill spela. Hittar jag inget utomlands och hittar jag inget som inte passar mig hade jag definitivt kunna köra på här, på ett korttidskontrakt typ, säger Martin Olsson till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Nobbades av HIF – här är Fatawu Safius nya klubb

Han provspelade med Helsingborgs IF men skrev inte på för klubben.Nu är Fatawu Safiu klar för Trelleborgs FF.– Med Fatawu Safiu får vi en erfaren och stark anfallare som dessutom kan spela på alla anfallspositioner, säger TFF:s manager Peter Swärdh i ett pressmeddelande.