Tipsa en kompis

2019-06-19

Kristoffersson: ”Han är så gott som förlorad”

Hammarbys ekonomi blomstrar och klubben kan satsa på prestigevärvningar i sommar.Räkna med ett tungt anfallsnamn - och räkna med att Vidar Kjartansson försvinner. Daniel Kristoffersson har granskat hela truppen.Och presenterar här hela listan på hur stor risk det är att stjärnorna lämnar Hammarby i nästa transferfönster.✓ Han är så gott som förlorad✓ Han har scoutats av utländska klubbar✓ Förstemålvakten kan försvinna

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:48

”Nu känner jag mig helt död - vill bara lägga mig”

Hammarby åkte på en riktig smäll mot Midtjylland.Förlustsiffrorna skrevs till 0-4.– Det rann över för mycket, säger Darijan Bojanic besviket.

Tipsa en kompis

18:04

Hammarby utspelat av danska ligaledarna

Hammarby föll tungt hemma mot Midtjylland. Lasse Vibe gjorde ett av målen när de danska serieledarna vann med hela 4-0.

Tipsa en kompis

13:50

”Toivonen ansluter? AIK dumpar nyckelspelaren”

AIK, Djurgården och Hammarbys slåss med Malmö FF och IFK Norrköping om SM-guldet 2020. Inför att det internationella transferfönstret stänger går Daniel Kristofferson igenom läget hos Stockholmsklubbarna.

Tipsa en kompis

Saturday 25 January

”Det här är som ett halvdåligt extrajobb”

Hammarbys Julia Ekholm lägger fotbollsskorna på hyllan – bara 23 år gammal.Tiden och ekonomin räckte inte till.– Det är tråkigt att inte kunna satsa och leva på fotbollen, säger hon.

Tipsa en kompis

Friday 24 January

Häcken överraskat av Hammarbys bud

Häcken gav ett bud till Paulinho, 33.Men Hisingsklubbens bäste målskytt genom tiderna valde Hammarby.– Modigt av Hammarby att skriva ett sådant avtal när man vet vilken skadehistorik som finns, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Friday 24 January

”Han kommer passa in bättre här än i Häcken”

En nummer tio med fria tyglar att röra sig till offensivt - och inte lycka mycket defensivt ansvar som i BK Häcken.Så ska Hammarby göra nyförvärvet Paulinho till ett guldvapen.– Han är bättre än ”Niko” rent tekniskt och kan ge en ny dimension i vårt spel, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Friday 24 January

Hammarby värvar Paulinho – och Djurdjic lämnar

Hammarby värvar Häckens skyttekung Paulinho. Samtidigt står det klart att Nikola Djurdjic lämnar Stockholmsklubben för Kina. Det blir alltså ett rent byte i Bajens anfall.

Tipsa en kompis

Friday 24 January

Bekräftat: Hammarby säljer Nikola Djurdjic

Nu är det officiellt –Nikola Djurdjic lämnar Hammarby.Sportchefen Jesper Jansson menar att stjärnans avsked kommer som en överraskning och att han inte är nöjd med övergångssumman.–Det är för mig personligen ett hårt slag, säger Jansson på en presskonferens.