Tipsa en kompis

2019-07-07

Kacaniklic hade gått mållös sedan 2015 – har nu gjort tre mot Falkenberg

Alexander Kacaniklics 1-0 för Hammarby efter åtta minuter mot Falkenberg, pågår och står 6-1, var hans första mål i den grönvita tröjan. Det var också 27-åringens första mål överhuvudtaget sedan 2015. Av bara farten har han gjort två till. Efter 3,5 års måltorka har Kacaniklic gjort tre mål i en och samma match.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Falkenberg

Grundat år: 1928

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Traustason efter succén: ”Jag stannar i Malmö FF”

Efter fyra raka kryss – då genomförde Malmö FF ett systemskifte.Och vann med 5–0 mot Falkenberg.Efter två mål av Arnor Traustason som gjorde comeback från start.– Vi hade nästan inte tränat någonting på det nya spelsystemet, säger tvåmålsskytten Arnor Traustason.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

MFF gjorde det som AIK inte klarade av

AIK vilade två stjärnor inför playoff mot Celtic –och förlorade hemma mot Kalmar.Malmö FF bytte spelsystem, luftade lite och lät två man debutera.5–0 senare mot Falkenbergs FF hade MFF visat bredd nog för Europa League och SM-guld.Frågan nu är hur man klarar av att utnyttja den bredden.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Malmö FF utklassade Falkenberg

Malmö FF hade radat upp fyra raka oavgjorda matcher innan man tog emot Falkenberg på hemmaplan. Då skickades halläningarna hem med 0-5 i baken.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Malmös stora kross – leder guldstriden

Malmö krossade Falkenberg med 5-0.Islänningen Arnor Traustason hade en bra kväll då han stod för två mål och en assist.Därmed gick Malmö upp i serieledning med en match mer spelad än Djurgården som möter AFC Eskilstuna under måndagen.I och med segern är Malmö obesegrat i 18 raka matcher – någonting som inte har inte hänt sedan 1977.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

”Detta är veckans viktigaste match”

Framme i playoff till Europa League.Samtidigt fyra raka kryss i allsvenskan.För att hänga på i SM-guldstriden måste MFF bryta trenden hemma mot Falkenberg i dag.–Det är denna veckans viktigaste match, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Beskedet: Antonsson missar mötet med FFF

Marcus Antonsson tvingades kliva av senaste kvalmatchen till Europa League.Anledning var en känning i vänster baksida lår - men ingen allvarligare muskelskada. Nu står det dock klart att anfallaren saknas i truppen mot Falkenberg.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

”Jag får be om ursäkt till min flickvän nu”

Felix Beijmo är redo att hoppa in i startelvan mot Falkenberg på söndag.I en intervju med Kvällsposten berättar han om turbulensen efter den känsliga övergången, MFF:s tidigare intresse för honom, övertygelsen om att han kommer bli en etablerad Bundesligaspelare och relationen som tog stryk under den tuffa tiden i Tyskland.– Jag får be om ursäkt till henne nu, för att jag var extra sur och nere där.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

”Jag är superglad att vara tillbaka”

GÖTEBORG. Tobias Sanas comeback i Blåvitt kom snabbare än planerat.Och efteråt blev han hyllad för sin insats av publiken på Gamla Ullevi.– Jag ryser när jag tänker på det. Det är så underbart att vara tillbaka. Men det hade varit ännu roligare om vi hade tagit tre poäng, säger han efter 1–1 mot Falkenberg.