Tipsa en kompis

2019-07-11

Milan och Inter vill bygga ny arena

Serie A-rivalerna Milan och Inter har tillsammans ansökt till lokala myndigheter om att gå vidare med planer om en ny arena som ska ersätta klassiska San Siro.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Milan

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:51

Zlatan kan göra sista matchen för Galaxy

Natten till måndag spelar LA Galaxy mot Minnesota i playoff. Det kan vara Zlatan Ibrahimovic sista match i klubben.
– Vi får se vad som händer. Om jag lämnar får ni mindre att skriva om, säger svensken till journalister i Los Angeles.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Lionel Messis svar – på frågan om Zlatan

Lionel Messi vill inte göra som Zlatan och prata om sig själv.Efter sin sjätte guldsko är 32-åringen fortfarande ödmjuk.– Jag vet hur jag är, vad jag gjort och vad jag kan göra, säger Messi enligt Marca.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Zlatans besked – kan spela sin sista match

Zlatan Ibrahimovics framtid står skriven i stjärnorna.På söndag kan säsongen ta slut för Los Angeles Galaxy i slutspelet mot Minnesota United.Nu erkänner svensken att det kan bli hans sista match i karriären.– Det kan bli så, säger han enligt LA Sports Access.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

”Det var inte alls för att snylta på Zlatan”

Zlatan Ibrahimovics förnamn kan bli ett snusmärke - utan stjärnans godkännande.Företaget bakom försäljningen hävdar att de inte haft Ibrahimovic i åtanke - men backar nu i frågan.– Det var ett misstag. Det var inte alls för att snylta på fotbollsspelaren Zlatan, säger Snusföretaget Livingtons vd Dennis Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 October

”Ronaldo körde på precis som Zlatan”

Cristiano Ronaldo passerade en ny drömgräns målmässigt på måndagen.Efter matchen jämförs portugisen med Zlatan Ibrahimovic – på grund av det han sa.

Tipsa en kompis

Sunday 13 October

Nya fel upptäckta vid Zlatan-statyn

Tre nya felskrivningar har upptäckts vid Zlatan-statyn.Och nu lovar skulpturen att även dessa kommer rättas till.– Det är bara struntsaker i sammanhanget, säger Peter Linde till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Saturday 12 October

”Många i landslaget delar Zlatans åsikt”

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en landskamp sedan sommaren 2016.Sedan dess har Alexander Isak slagit igenom i allsvenskan, blivit seriens dyraste spelare någonsin, petats i Tyskland, gjort succé i Holland och blivit såld till Spanien – men Zlatan sätter alltjämt agendan.Genom sin attack på Janne Andersson har han fått landslaget i gungning inför matcherna mot Malta och Spanien.– Jag har snackat med många av spelarna i landslaget och vi delar samma åsikt, att Zlatan har rätt i stora delar, säger Abbe Khalili.

Tipsa en kompis

Friday 11 October

”Jag om någon har väl fått kritik ofta?”

VALETTA/STOCKHOLM. Marcus Bergs målproduktion i landslaget har ifrågasatts.Senast av Zlatan Ibrahimovic.Nu svarar Berg på den förre landslagsstjärnans kritik.– Jag om någon har väl fått kritik ofta?, säger han inför kvalmatchen mot Malta.