Tipsa en kompis

2019-07-11

Garrinchas barnbarn klar för Trelleborg

Henrik Johansson, barnbarn till brasselegendaren Garrincha, är klar för Trelleborg.Anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt.– Vi tror att han med sitt kreativa och offensiva spel blir en bra förstärkning till vårt anfall, säger TFF:s manager Peter Swärdh.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 13 July

Ny hemmaförlust för TFF – som närmar sig botten

Trelleborg har inte fått en rolig comeback i superettan.Lördagens hemmamatch mot Syrianska slutade med en 2-1-förlust, klubbens tredje raka match utan poäng.

Tipsa en kompis

Friday 12 July

Trelleborg värvar meriterad mittfältare

Christian Thobo Köhler, 23, från FC Helsingör.Det är Peter Swärdhs nästa värvning i TFF:s sommarsatsning.– Han ska bidra både med sin kvalitet spelmässigt och med sitt ledarskap på plan, säger Trelleborgs manager.

Tipsa en kompis

Thursday 4 July

Trelleborgs–lånet köps loss av Östersunds FK

Det blev bara ett halvår för Nebiyou Perry i Trelleborg.Nu köps den förre AIK–talangen och Köln–spelaren loss av Östersunds FK.Det meddelar TFF på sin hemsida, samtidigt som ÖFK bekräftar övergången.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 July

Garrincha sänkte Sverige i VM – nu tränar barnbarnet med TFF

1958 spelade Garrincha fram till två av Brasiliens mål mot Sverige i VM-finalen på Råsunda.Nu tränar hans barnbarn Henrik Johansson med Trelleborgs FF.– Vi är i behov av offensiva spelare med de egenskaper han har, säger skåningarnas manager Peter Swärdh.

Tipsa en kompis

Monday 24 June

Efter tunga starten – TFF värvar försvarare

Trelleborgs FF går tungt i superettan.Men nu plockar klubben in förstärkning för att vända på skutan.Den 24-årige serben Bozidar Velickovic är klar för klubben.

Tipsa en kompis

Sunday 23 June

Mjällbys formsvacka - föll i toppmatchen

Nykomlingen Mjällby åkte på andra raka förlusten mot Brage i superettans toppstrid.– Vi tillät för mycket, det var som om spelarna hade gått på semester för två veckor sedan, säger Mjällbys tränare Milos Milojevic.Samtidigt nollades Trelleborg av Jönköpings södra.

Tipsa en kompis

Saturday 8 June

Beskedet: Så ska TFF handla för miljonerna

Efter 0-0 mot Degerfors på Vångavallen är Trelleborgs FF:s tränare Peter Swärd tydlig.Nu ska klubbledningen öppna kontot och plocka ut en del av de 50 miljonerna som storsponsorn Mellby Gård skänkte i vintras.– Vi ska spetsa laget, säger Swärdh.

Tipsa en kompis

Saturday 8 June

Pingstfesten uteblev – mållöst i Trelleborg

Pingstafton – men ingen feststämning.Trelleborgs FF och Degerfors höjde inte fotbollstemperaturen på Vångavallen.0-0 och ännu en match i superettan som inte behöver arkiveras.