Tipsa en kompis

2019-07-11

Garrinchas barnbarn klar för Trelleborg

Henrik Johansson, barnbarn till brasselegendaren Garrincha, är klar för Trelleborg.Anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt.– Vi tror att han med sitt kreativa och offensiva spel blir en bra förstärkning till vårt anfall, säger TFF:s manager Peter Swärdh.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 7 October

Fick 50 miljoner: Vad hände med pengarna?

Vad hände med de 50 miljonerna som Trelleborgs FF fick av Mellby Gård AB för att lyfta mot allsvenskan?Johan Andersson, 49, vd i storförtaget och regissör bakom satsningen är tydlig.Han är inte nöjd.– Utfallet av förvärven har inte varit bra, säger Andersson.

Tipsa en kompis

Wednesday 25 September

”Han har sagt att han ska simma till Hanö”

Mjällby är tillbaka som vinnare och serieledare i superettan efter 3-0 borta mot Trelleborg.Och då bjuds det till från alla håll i klubben.– Nu har Hasse Larsson (Mjällbys sportchef) sagt att han ska simma till Hanö, säger målskytten Jesper Gustavsson till Kristianstadsbladet.

Tipsa en kompis

Tuesday 17 September

Vinden blåser nästan bort målburen

Höstblåsten är här. I pojklagsmatchen mellan Örgryte och Trelleborg på ÖIS-gården fick tränaren Nicholas Wallin-Nastaj kämpa för att hålla målburen och sig själv på plats.

Tipsa en kompis

Saturday 14 September

Örgryte föll hemma – allsvenskan avlägsen

Örgryte radade upp chanser hemma mot Trelleborg.Men skåningarna gjorde matchens enda mål.Nu är allsvenskan långt borta för Öis.

Tipsa en kompis

Wednesday 11 September

Talangen skriver på för Helsingborgs IF

Han kom till Helsingborgs IF från FC Trelleborg som 16-åring och skolades om från mittfältare till mittback.Nu får får Jakob Voelkerling Persson, 19, ett allsvenskt lärlingskontrakt.– Det känns så klart fantastiskt, säger han i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Sunday 1 September

TFF:s första seger sedan juli månad

Äntligen fick Trelleborgs FF vinna igen.Dessutom mot Västerås, en konkurrent i tabellens mittenregion.– En viktig seger förstås, inte minst som lagen under oss tappade poäng också, säger Peter Swärd till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 August

TFF:s förlustfria svit bröts av topplaget

Trelleborg förlorade med uddamålet mot topplaget Varberg.Därmed är TFF:s förlustfria svit på fem raka matcher också bruten.Astrit Seljmani sänkte hemmalaget i den 72:e minuten.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Agenten slår tillbaka mot väderlögnen om Sverige

Enligt BBC rev Musa Noah Kamara, 19, upp sitt kontrakt med Trelleborg på grund av den bittra kylan i Sverige.Men Kamaras agent Anthony Finnigan ger inte mycket för uppgifterna.– Det där är bara någon som försöker vara rolig, säger Finnigan.