Tipsa en kompis

2019-07-11

Ilskan efter stjärnans val – vägrar följa med

Arsenal om Laurent Koscielny: ”Vi är väldigt besvikna”

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Ljungbergs samtal till Wenger räddade allt

Han hade egentligen noll intresse av att bli fotbollstränare.Nu är Fredrik Ljungberg, då omåttligt populär spelare i Arsenal, omåttligt populär tränare i Arsenal.Ett samtal med Arsène Wenger ändrade allt för den svenske legendaren, som pekas ut som kandidat att en dag bli huvudtränare i klubben.”Tacka gud för det”, skriver The Athletic.

Tipsa en kompis

Monday 14 October

Cech räddar straffar – på isen

Chelseas och Arsenals tidigare stormålvakt i Premier League, Petr Cech, har nu gjort sin ishockeydebut. 37-åringen, som lever ut en gammal barndomsdröm, blev stor matchvinnare för sitt Guildford Phoenix i debuten i den brittiska farmarligan.

Tipsa en kompis

Sunday 13 October

Svenskornas Chelsea bröt Arsenals segersvit

Två svenskor spelade från start när en norska byttes in och avgjorde ett stekhett Londonderby. Jonna Andersson och Magdalena Erikssons Chelsea slog Arsenal med 2-1.

Tipsa en kompis

Thursday 10 October

”Förhandlar med Arsenal om Özil”

Klubben som kan rädda stjärnans säsong

Tipsa en kompis

Wednesday 9 October

Tidigare fotbollsstjärnan byter sport – skrivit på för ishockeyklubb

Tjecken Petr Cech hade en lång och framgångsrik karriär som fotbollsmålvakt i främst Premier League-klubbarna Chelsea och Arsenal. Han slutade efter säsongen 2018-2019, men nu inleder en ny karriär – fortfarande som målvakt, men den här gången i ishockey.

Tipsa en kompis

Thursday 3 October

”Titta på Messi, han behöver också tid”

MFF har inte ens nämnt Nicklas Bendtners namn inför matchen mot FC Köpenhamn, avslöjar Anders Christiansen.Och från danskt håll är man långt i från övertygad om att anfallaren ställer till bekymmer – och gör en jämförelse med världens bästa spelare.– Titta på Messi – han behöver också tid, säger FCK-tränaren Ståle Solbakken.

Tipsa en kompis

Thursday 3 October

”Snälla prata inte om pengar – din clown”

Dortmunds vd pikade Pierre-Emerick Aubameyang för flytten till Arsenal.Nu svarar Premier League-stjärnan.”Lämna mig i fred”, skriver han på Twitter.

Tipsa en kompis

Thursday 3 October

Hareide: ”Nu ska jag lära mig att gå igen”

Han tog Malmö FF till Champions League två gånger om.En bedrift så stor att han fick jobbet som dansk förbundskapten.Inför Slaget om Öresund berättar Åge Hareide om de nyligen avklarade mardrömsmånaderna på sjukhus, frågetecknen kring FCK, storstjärnan Nicklas Bendtner och vem som är favoriter på Stadion.–Jag skulle hålla på Malmö oavsett vilket lag som kommer dit, säger norrmannen.

 

Kommentera nyheter om Arsenal på Facebook

Senaste nytt Arsenal