Tipsa en kompis

2019-07-11

Sundgren arbetsbefriad i AIK: ”Sorgligt”´

Daniel Sundgren lämnar nästa vecka officiellt AIK för sin nya klubb i Grekland, Aris. Men redan nu meddelar AIK att Sundgren arbetsbefrias en vecka i förtid.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:52

Fem spelare osäkra inför måstematchen

AIK har stora skadebekymmer inför helgens match mot Falkenberg.Hela fem spelare är osäkra till spel efter fredagens träning.– Vi hade inte räknat med det, säger Rikard Norling.

Tipsa en kompis

Monday 14 October

”Det är med omtanke av den här personen”

Flera personer kritiserade polisen efter en insats mot AIK-supportar som städade vid en container.Nu berättar Stockholmspolisens presstalesperson Ola Österling om hur polisen ser på händelsen.– Vid en sammantagen bedömning är det en ohälsosam miljö för en 17-åring, säger Österling.

Tipsa en kompis

Monday 14 October

Stjärnmålvakten tränar tillsammans med AIK

Adam Bogdan, tidigare målvakt i Liverpool, tränar med AIK den här veckan.– Det ger oss en god möjlighet att inventera spelarnas egenskaper och personligheter i vår vardag, säger sportchefen Björn Wesström till AIK:s hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 12 October

Supportern: Det gjorde vi när polisen kom dit

Flera polisbilar konfronterade personer från AIK Tifo som städade vid en container under fredagskvällen.En bild från händelsen fick snabbt spridning på sociala medier och ledde till stor irritation mot polisen.SportExpressen har varit i kontakt med en av supportrarna som städade vid containern.– Enligt honom var det jättehemskt att jag umgås med folk och städar en container, säger hon.SportExpressen har sökt Stockholmspolisen för en kommentar, men hänvisas till mejl samt telefontider på vardagar.

Tipsa en kompis

Saturday 12 October

Umeå IK nära en återkomst i damallsvenskan

Umeå IK är bara en halvlek i ett stockholmsderby från en återkomst i damallsvenskan. Efter 2-0 borta mot Uppsala får bara inte AIK vända och vinna i derbyt mot Hammarby för att den gamla storklubben ska säkra avancemanget.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 October

JUST NU: Lämnar AIK och avslutar karriären

Joel Ekstrand avslutar fotbollskarriären – 30 år gammal.Den tidigare landslagsbacken bryter kontraktet med AIK.– Läkare har nu konstaterat att jag inte längre kan spela på elitnivå, säger Ekstrand till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 6 October

AIK:s klubbchef fördömer banderoll

Under matchen mellan AIK och Örebro hängdes det upp en banderoll där poliserna som sköt ihjäl förståndshandikappade Eric Torell hängdes ut.
”Gör samhället en tjänst – skjut er själva”.

Tipsa en kompis

Sunday 6 October

Har polisanmälts: ”Vi ser allvarligt på det”

Under gårdagens allsvenska möte mellan AIK-Örebro hölls det upp banderoller riktade mot poliserna som åtalades, och friades, för dödskjutningen av Erik Torell.Banderollerna har nu polisanmälts med brottsrubriceringen grovt förtal.– Vi ser allvarligt på det här, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen i Stockholm.

 

Kommentera nyheter om AIK på Facebook

Senaste nytt AIK

1 Kommentarer till: ”Vi får heja på grabbarna från Södermalm i morgon”

Vissa flickor älskar fotboll också .. Mycket heta fotbollsfans och mer .. Du kommer inte ångra Registrera dig .. (kopiera länk) AWAITING.ICU / LauraBiretta

1 Kommentarer till: Malmö imponerar med än både Djurgården och AIK

Hej 💖 Gillar du fotboll? Vi också ... Vill du ha nya bekanta? 🎀💋 Hitta ditt fotbollsfan .. (Kopiera länk) AWAITING.ICU / VictoriaLana