Tipsa en kompis

2019-07-11

”Folk säger att vi är för många – men det avgör”

Det kan vara Malmö FF:s mest stjärnspäckade trupp någonsin.Men bara elva spelare kan starta.Ett problem som kan växa – eller en totalt avgörande faktor för att ta sig till Europa League?– Folk säger att vi är för många, men det är klart att bredden avgör. Det märkte vi förra året, säger Franz Brorsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:58

Här är Malmö FF:s fördel i guldstriden

Fem omstarter efter landslagsuppehåll under Uwe Rösler.Malmö FF:s facit:fyra segrar, en oavgjord och noll förluster.Överlägset bäst av de fyra guldjagande lagen.– Men senast var jag inte alls nöjd, säger Rösler trots att Norrköping besegrades med 1–0.

Tipsa en kompis

14:35

Drömbeskedet för Rosengård: Seger tillbaka efter vadskadan

På söndag kan Rosengård säkra SM-guldet inför hemmapubliken i Malmö. Ett orosmoment inför ödesmatchen har varit Caroline Segers långlivade vadskada. Men nu ger sportchef Therese Sjögran ett positivt besked.
– Hon tränare i dag och det såg bra ut, säger hon till SVT Sport.

Tipsa en kompis

12:57

Succéduon bakom Dif:s guldstrid: ”Kommer bli jobbiga att slå”

Allsvenska guldstriden svänger in på upploppet.
Oddsen är på Malmö FF:s sida men bakom skuggar Djurgården med ett tränarpar som är vana att besegra oddsen.
– Spelar vi som mot Hammarby kommer vi bli jobbiga att slå, säger Kim Bergstrand.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Johan Wiland missar allsvenska toppmötet

Hammarbys målvakt Johan Wiland kommer inte till spel i det allsvenska toppmötet mot Malmö FF på söndag, skriver Expressen.
Därmed saknar den fotbollsallsvenska serietrean tre profiler i mötet med Malmö FF – förutom Wiland också avstängda duon Muamer Tankovic och Jeppe Andersen.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Nya bakslaget inför stormötet med MFF

Nytt bakslag för Hammarby inför stormötet mot Malmö FF.Johan Wiland kommer inte till spel.– Det är muskulärt, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Monday 14 October

Stjärnorna riskerar missa Hammarby

Anders Christiansen, Oscar Lewicki och Sören Rieks står på Malmö FF:s skadelista.Trots en veckas vila riskerar alla tre fortfarande att missa stormatchen mot Hammarby på söndag.– I bästa möjliga scenario är de alla friska till på söndag, sedan har de i så fall inte tränat på två veckor, så vi får se, säger MFF:s tränare Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

Monday 14 October

MFF:s drag i guldstriden – spelar ”hemlig” match

Här är Malmö FF:s drag inför guldrysaren borta mot Hammarby på söndag.En helt stängd träningsmatch på Stadion mot division 1-laget Torns IF.–Jag var lite besviken mot Norrköping i förra omstarten, det är därför vi spelar den här matchen, säger MFF:s tränare Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

Friday 11 October

Dubbla guldchanser för Rosengård: ”Bör avgöra detta själv”

I helgen kan FC Rosengård bli svenska mästare. Vinner de sin match mot Linköping på söndag är det klart. Det skulle också kunna bli en guldfest i kavaj för Malmölaget om Göteborg tappar poäng mot Piteå under lördagseftermiddagen.
– Jag räknar inte med hjälp från någon eller några. Min inställning är att detta bör vi avgöra själva, säger Rosengårdstränaren Jonas Eidevall.

 

Kommentera nyheter om Malmö på Facebook

Senaste nytt Malmö