Tipsa en kompis

2019-07-11

Mardrömsbeskedet: Viktor Claesson borta året ut

Nyckelspelaren Viktor Claesson tvingades bryta EM-kvalmatchen mot Spanien i början av juni med en knäskada. Nu går hans klubb FC Krasnodar ut och berättar att skadan är väldigt allvarlig.
– Han kommer att bli borta längre än sex månader, säger tränaren Murad Musayev till rsport.ru enligt Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:08

Messi avslöjar varför han nobbade Barça

Ett livstidskontrakt låg på bordet.Men Leo Messi nobbade Barcelonas storslagna erbjudande.– Det är sant. Jag svarade att jag inte vill ha ett kontrakt som binder mig på det viset, säger han till argentinska Radio Metro.

Tipsa en kompis

17:49

Skandal på Spaniens hotell efter matchen

Ett bråk uppstod på det spanska fotbollslandslagets spelarhotell efter mötet med Sverige.Enligt uppgifter till SportExpressen hamnade en vän till de spanska spelarna i bråk med hotellpersonal då han ville ta med kvinnor till spelarnas hotellrum på efterfest.Den 39-åriga mannen är nu misstänkt för misshandel och våld mot tjänsteman.

Tipsa en kompis

14:22

”Jag ville hitta mening med livet: Dra ut i krig”

Phillip Nantas, 25, hade storklubbar som Real Madrid, Barcelona och Manchester City efter sig.Men fotbollstalangen valde en helt annan väg – och tog värvning i den amerikanska marinkåren.– Jag ville hitta mening med livet. Jag ville dra ut i krig, säger han.

Tipsa en kompis

11:53

Klart: El Clasico uppskjuten efter oroligheter

Matchen mellan FC Barcelona och Real Madrid skulle ha spelats på Camp Nou i Barcelona nästa lördag den 26:e oktober. Men efter den senaste tidens protester i staden till följd av fängslandet av nio katalanska separtister skjut nu mötet upp skriver BBC.

Tipsa en kompis

10:46

Underbarnen flyr från Barcelona: ”En kupp”

Vad händer egentligen med Barcelonas talangfabrik ”La Masia”?En rad underbarn har lämnat.Senast att packa väskan och dra är den hyllade 16-åringen Xavi Simons som nu är klar för PSG.– Jag tror att det kommer vara bra för min utveckling, säger Simons.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Lionel Messis svar – på frågan om Zlatan

Lionel Messi vill inte göra som Zlatan och prata om sig själv.Efter sin sjätte guldsko är 32-åringen fortfarande ödmjuk.– Jag vet hur jag är, vad jag gjort och vad jag kan göra, säger Messi enligt Marca.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

”Inte förvånad om han spelar i Barça eller Real”

Han dominerade mittfältet mot självaste Spanien.Kristoffer Olsson, 24, har på tre år gått från utdömd i danska ligan till ordinarie i landslaget.Och han spås en lysande framtid.– Jag skulle inte bli förvånad om han spelar i Barça eller Real Madrid om ett par år, säger förre lagkamraten Henok Goitom.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

de Gea ljumskskadad – frågecken inför mötet med Liverpool

Efter en timmes spel byttes Spaniens målvakt David de Gea ut i EM-kvalet mot Sverige i går kväll. Nu är Manchester Uniteds målvakt ett frågetecken inför mötet med Liverpool på söndag.