Tipsa en kompis

2019-07-11

Alla stora äventyr har ju en början

Europaavancera i första halvlek – vila dig till seriefinal i andra.Malmö FF har aldrig haft en mer gynnsam väg mot gruppspel i Europa och visade det.Nu åker Uwe Röslers Malmö FF till Stockholm för att visa om man kan spela bort Djurgårdens realistiska guldchans.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:33

MFF-stjärnan om AIK: ”De har stor press på sig nu”

Malmö FF leder med 7–0 inför returen i Ballymena.Desto sämre läge har AIK – efter chockförlusten i Armenien.– De har stor press på sig nu, säger MFF-stjärnan Rasmus Bengtsson om guldkonkurrentens CL-avgörande i kväll.

Tipsa en kompis

12:19

Rosenberg missar Europa League-kval

Malmö FF:s storstjärna och lagkapten Markus Rosenberg har inte rest med laget till Nordirland för returmötet med Ballymena i Europa League-kvalet, enligt Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

11:45

Rosenberg saknas på flyget till Nordirland

Markus Rosenberg tvingades kliva av mot Djurgården.Nu stannar Malmö FF:s lagkapten hemma från bortamatchen mot Ballymena, rapporterar Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

21:19

FCR–spelarnas fina gest: Skänker bort fotbollsskor

De nyblivna VM–silvermedaljörerna Zecira Musovic och Caroline Seger är tillbaka i vardagen i Malmö och FC Rosengård.Landslagskollegornas senaste initiativ: att skänka bort fotbollsskor till bättre behövande.– Man har inte hjärta att slänga dem när man vet att de kan komma till användning någon annanstans, säger Zecira Musovic.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

Beskedet om Traustason: ”Ingen fraktur”

Arnor Traustason fick bäras ut på bår efter stämplingen från Haris Radetinac i toppmötet mot Djurgården under måndagskvällen. Då befarades det att skadan var så pass allvarlig att säsongen kunde vara över.
– Vi kan bekräfta att det inte är någon fraktur av underbenet eller fotleden. Vår bedömning påvisar dock allvarliga ledbandsskador i fotleden, säger Jesper Robertsson, fysioterapeut i Malmö FF.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

”Karriärhotande” – men inget brutet för stjärnan

Malmö FF:s tränare Uwe Rösler befarade att Arnór Traustason skulle vara borta "en lång, lång tid" efter sammandrabbningen med Djurgårdens Haris Radetinac i söndagens oavgjorda toppmöte i fotbollsallsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 15 July

”Det är inte bra – jag är arg nu”

Per Kristian Bråtveit bänkades mot Malmö FF. Det var norrmannens tredje raka match på bänken och efteråt var han besviken.– Det är inte bra för att jag vill spela. Jag är arg nu, säger ”PK”.

Tipsa en kompis

Sunday 14 July

Karlström gjorde mål – inför tyska klubben

Jesper Karlström fixade oavgjort i toppmötet mot Malmö FF.På Tele2 arena satt SV Darmstads chefsscout David Lehmann som var på plats för att slutscouta Karlström - som har ett utgående kontrakt med Djurgården.Prislappen på Karlström har Djurgården satt till omkring fem miljoner kronor.- Vi får se om det kommer något bud, säger Karlström.