Tipsa en kompis

2019-07-11

Barcelona värvar unga superlöftet

Louie Barry, 16, ryktades vara klar för PSG • Går till Barça

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:08

Messi avslöjar varför han nobbade Barça

Ett livstidskontrakt låg på bordet.Men Leo Messi nobbade Barcelonas storslagna erbjudande.– Det är sant. Jag svarade att jag inte vill ha ett kontrakt som binder mig på det viset, säger han till argentinska Radio Metro.

Tipsa en kompis

14:22

”Jag ville hitta mening med livet: Dra ut i krig”

Phillip Nantas, 25, hade storklubbar som Real Madrid, Barcelona och Manchester City efter sig.Men fotbollstalangen valde en helt annan väg – och tog värvning i den amerikanska marinkåren.– Jag ville hitta mening med livet. Jag ville dra ut i krig, säger han.

Tipsa en kompis

11:53

Klart: El Clasico uppskjuten efter oroligheter

Matchen mellan FC Barcelona och Real Madrid skulle ha spelats på Camp Nou i Barcelona nästa lördag den 26:e oktober. Men efter den senaste tidens protester i staden till följd av fängslandet av nio katalanska separtister skjut nu mötet upp skriver BBC.

Tipsa en kompis

10:46

Underbarnen flyr från Barcelona: ”En kupp”

Vad händer egentligen med Barcelonas talangfabrik ”La Masia”?En rad underbarn har lämnat.Senast att packa väskan och dra är den hyllade 16-åringen Xavi Simons som nu är klar för PSG.– Jag tror att det kommer vara bra för min utveckling, säger Simons.

Tipsa en kompis

Thursday 17 October

Lionel Messis svar – på frågan om Zlatan

Lionel Messi vill inte göra som Zlatan och prata om sig själv.Efter sin sjätte guldsko är 32-åringen fortfarande ödmjuk.– Jag vet hur jag är, vad jag gjort och vad jag kan göra, säger Messi enligt Marca.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

”Inte förvånad om han spelar i Barça eller Real”

Han dominerade mittfältet mot självaste Spanien.Kristoffer Olsson, 24, har på tre år gått från utdömd i danska ligan till ordinarie i landslaget.Och han spås en lysande framtid.– Jag skulle inte bli förvånad om han spelar i Barça eller Real Madrid om ett par år, säger förre lagkamraten Henok Goitom.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Messi vinner “Guldskon” – tackar två lagkompisar

Leo Messi har tagit emot ”Guldskon” för sjätte gången i karriären.Nu tackar han två av sina lagkompisar.– De två är den största anledningen till att jag vunnit den här utmärkelsen, säger Messi.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

La Liga vill flytta El Clasico efter oroligheterna

La Liga vill flytta nästa veckas El Clásico, i Barcelona mellan hemmalaget och Real Madrid, från Camp Nou till Santiago Bernabéu-stadion i Madrid. Anledningen bakom är oroligheterna och protesterna som pågår i Katalonien.