Tipsa en kompis

2019-08-13

”Jag är superglad att vara tillbaka”

GÖTEBORG. Tobias Sanas comeback i Blåvitt kom snabbare än planerat.Och efteråt blev han hyllad för sin insats av publiken på Gamla Ullevi.– Jag ryser när jag tänker på det. Det är så underbart att vara tillbaka. Men det hade varit ännu roligare om vi hade tagit tre poäng, säger han efter 1–1 mot Falkenberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Qviding

Grundat år: 1987

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 21 August

Mästarna skakade av division två-klubben

2–1 borta mot Örebro i allsvenskan i söndags.Men när regerande cupmästaren Häcken ställdes mot division två-laget Qviding avgjordes matchen först i slutminuterna.– Vi hann väl tänka att det kunde bli en lång försäsong nästa år. Men nu är vi vidare i cupen, konstaterar Häckens mittfältare Gustav Berggren efter 3–1-segern.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Tobias Sana: Därför gick jag till Malmö FF

GÖTEBORG. Han slog igenom i IFK Göteborg, såldes till Ajax – men flyttade sedan till Malmö FF under uppmärksammade former.Nu är Tobias Sana, 30, tillbaka i Blåvitt och berättar varför det blev MFF när flyttlasset gick hem till Sverige senast.– Jag var besviken på att jag inte fick en förfrågan om att komma hem till IFK Göteborg, säger Sana i senaste avsnittet av BBpodd.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Tobias Sanas egna ord: ”Det här är sanningen”

GÖTEBORG. Tobias Sana, 30, är tillbaka i IFK Göteborg.Nu berättar han ”hela sanningen” om sitt kontroversiella förflutna med klubben.– Alla som känner mig vet att jag inte är ond, säger han i en tv-intervju på Blåvitts hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 12 August

18-åringens tunga startdebut – bars ut på bår

18-åriga Rasmus Wikström fick göra startdebut för IFK Göteborg. Han höll i fem minuter. Sedan signalerade ynglingen med smärtor för byte. På bilderna såg det ut som att det var knät som spökade och han bars ut på bår.
Och in kom en nygammal ”blåvitare” – Tobias Sana.

Tipsa en kompis

Monday 12 August

Dags för allsvensk startdebut för tredje generationen i Blåvitt

GÖTEBORG. De omskrivna nyförvärven Tobias Sana och Hosam Aiesh sitter på bänken.Men på planen gör 18-årige Rasmus Wikström mot Falkenberg sin första match från start i Blåvitts allsvenska backlinje.– Får jag starta blir det otroligt kul, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 11 August

”Man måste gå vidare från det som har hänt”

Tobias Sanas återkomst till Blåvitt har skapat starka känslor bland klubbens fans.Klubbdirektör Max Markusson säger att alla värvningar klubben gör enbart baseras på sportsliga grunder.– Vi tar inga kvartsamtal. Vi tar det här internt. Sen får folk ha de åsikter det har, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 11 August

”Är otroligt glad att få vara nära henne”

Tobias Sana, 30, är tillbaka i Blåvitt – och det är något som han längtat efter.
Inte nog med de sportsliga möjligheterna så kommer han också att få mer tid tillsammans med fyraåriga dotter Alessandra:– Jag är otroligt glad över att få vara nära henne. Det betyder extremt mycket. Nu är jag tillbaka där allt startade, säger han efter träningen på Kamratgården.

Tipsa en kompis

Sunday 11 August

Dyker upp – bara timmar efter chockvärvningarna

Nyförvärven Tobias Sana och Hosam Aiesh är på plats i IFK Göteborg.Redan under söndagsförmiddagen gjorde spelarna sig redo för första träningspasset med Blåvitt.