Tipsa en kompis

2019-08-13

”Är överraskande – känns hårt i hjärtat”

Felix Beijmo är klar för Malmö FF.Nu tvingas Djurgården se sin förre stjärna i en av lagets tuffaste guldrivaler.– Det är överraskande, kan man säga, säger Difs sportchef Bosse Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:01

JUST NU: Tar över Bundesliga-lag

Malmö FF bröt med Uwe Rösler i mitten av december.Nu har han nytt jobb.Enligt tidningen Kicker tar Rösler över Bundesligaklubben Fortuna Düsseldorf.

Tipsa en kompis

13:50

”Toivonen ansluter? AIK dumpar nyckelspelaren”

AIK, Djurgården och Hammarbys slåss med Malmö FF och IFK Norrköping om SM-guldet 2020. Inför att det internationella transferfönstret stänger går Daniel Kristofferson igenom läget hos Stockholmsklubbarna.

Tipsa en kompis

Igår 11:18

Kuppförsöket mot frun: “Gick inte riktigt hem”

HÖLLVIKEN. Klarblå himmel, solsken och upp mot 20 grader varmt i spanska Marbella.Då åkte Kvällsposten rakt in i den skånska januaridimman – till en plåthall, på en köpcenterparkering, bredvid en lerbrun åker.Där inne satt Markus Rosenberg.För första gången på sex år i en helt annan värld än den som är Malmö FF:s.– Vissa dagar är bra, vissa dagar är det klart jobbigt, säger Rosenberg i en lång intervju om Malmö FF, sitt nya liv och framtidsplanerna inom fotbollen.

Tipsa en kompis

Monday 27 January

28-åring lånade stjärnans lyxbil – döms till fängelse

Malmöbor fick kasta sig undan för att inte bli påkörda av 28-åringen som körde i mycket hög fart mitt i stan.Bilen han körde var utlånad av MFF-stjärnan Carlos Strandberg.Nu döms 28-åringen till tre månaders fängelse för grov grov vårdslöshet i trafik.– Jag hade full koll, hävdade 28-åringen i förhör med polisen.

Tipsa en kompis

Sunday 26 January

”Kallas Moneyball-klubb – men det stämmer inte”

LONDON. Inga landskamper, inga allsvenska matcher och svensk.Andreas Georgson hade inte ens tänkt tanken, men i november lämnade han Malmö FF för Brentford och England.I en klubb som utkämpar ett envist krig mot tur, otur och slump skulle han få laget att börja göra mål på fasta situationer.Nu kan de inte sluta.

Tipsa en kompis

Saturday 25 January

”Det känns väldigt bra att det är klart”

Malmö FF har hittat Jon Dahl Tomassons assistent.De plockar in Daniel Bäckström från Örebro SK.– Det känns väldigt bra att det är klart. Jag är förväntansfull och motiverad att ansluta till tränarstaben och börja jobba, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 24 January

Tomasson har fått spelare att sprudla

MALMÖ. Att vinna med 7–0 mot ett lag från fjärdedivisionen säger egentligen inte speciellt mycket.Men kroppar och ansikten på MFF:s spelare säger berättade desto mer.Med Jon Dahl Tomasson har en sak mer än något annat kommit till Malmö.Glädjen.

Tipsa en kompis

Friday 24 January

Utklassningsseger för Tomasson i debuten

MALMÖ. Seger med 7–0 i Jon Dahl Tomassons första match som tränare i Malmö FF.Efter fyra mål av spelare som i fjol var så långt från spel att de lånades ut.–Jag trivs bra med Jon, han ger mig stort förtroende och en friare roll som jag trivs med, säger tvåmålsskytten Adi Nalic.