Tipsa en kompis

2019-08-13

Nobbades av HIF – här är Fatawu Safius nya klubb

Han provspelade med Helsingborgs IF men skrev inte på för klubben.Nu är Fatawu Safiu klar för Trelleborgs FF.– Med Fatawu Safiu får vi en erfaren och stark anfallare som dessutom kan spela på alla anfallspositioner, säger TFF:s manager Peter Swärdh i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 27 January

Planen för veteranen – helt ny roll i klubben

Trelleborgs FF förlänger med veteranen Salif Camara Jönsson, 36.Samtidigt förbereder klubben en helt ny roll för skyttekungen när karriär är slut.– Jag är övertygad om att han kommer kunna leverera även den här säsongen, säger huvudtränaren Kristian Haynes i en presskommentar.

Tipsa en kompis

Sunday 12 January

Allsvensk anfallare är överens med TFF

Kalmar FF:s anfallare Måns Söderqvist, 26, flyttar till Trelleborgs FF.Enligt uppgifter till Kvällsposten är Söderqvist och TFF överens om ett treårskontrakt.Övergången presenteras kommande vecka.

Tipsa en kompis

Monday 6 January

Talangen om framtiden: ”Det är MFF som gäller”

Han kom fram med dunder och brak och blev målskytt nästan på en gång.Men förra säsongen var mittbackstalangen Hugo Andersson utlånad till Trelleborgs FF.Nu siktar han högre än så – och vill ta en plats i ett guldjagande MFF.– Det är MFF som gäller nu, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 23 December

Lämnade Helsingborg – klar för Superettan-klubb

Fredrik Liverstam har hittat en ny klubb.Den förre HIF–backen är klar för Trelleborgs FF och har skrivit på ett tvåårskontrakt.Det meddelar TFF på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 15 November

Kristian Haynes vill ta tillbaka ”TFF-kulturen”

Stora förändringar kan vara på gång i Trelleborgs FF efter att klubbikonen och trotjänaren Kristian Haynes tagit över som huvudtränare.Bland annat är framtiden osäker för MFF-lånet Hugo Andersson.– Vi har inte diskuterat något, säger den nyblivna huvudtränaren

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

Han blir ”ny” tränare för Trelleborgs FF

Trelleborgs FF har gjort klart med ”ny” huvudtränare.Kristian Haynes får fortsatt förtroende.– Vi ska ta tillbaka vår identitet och bygga ett lag som är starka tillsammans och som är beredda att ge allt som grupp, säger Haynes till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 3 November

”Vet inte om han är dum eller smart”

Risken för nedflyttning två säsonger i rad fanns för Trelleborg.Men efter att ha stängt mot Gais spelar TFF i superettan nästa år.– En del hade inte koll på andra matcher – jag hade, säger Salif Camara Jönsson, TFF.

Tipsa en kompis

Sunday 3 November

Kryss i ödesmatchen när Gais säkrade kontraktet

Gais spelade för kontraktet i superettan.Hemma på Gamla Ullevi blev det bara 0-0 mot Trelleborg – men det räckte.Gais spelar i superettan även 2020, efter lite hjälp av Öster.