Tipsa en kompis

2019-08-13

Nobbades av HIF – här är Fatawu Safius nya klubb

Han provspelade med Helsingborgs IF men skrev inte på för klubben.Nu är Fatawu Safiu klar för Trelleborgs FF.– Med Fatawu Safiu får vi en erfaren och stark anfallare som dessutom kan spela på alla anfallspositioner, säger TFF:s manager Peter Swärdh i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Agenten slår tillbaka mot väderlögnen om Sverige

Enligt BBC rev Musa Noah Kamara, 19, upp sitt kontrakt med Trelleborg på grund av den bittra kylan i Sverige.Men Kamaras agent Anthony Finnigan ger inte mycket för uppgifterna.– Det där är bara någon som försöker vara rolig, säger Finnigan.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Salif Camara Jönsson poängräddare för TFF

Salif Camara Jönsson räddade Trelleborgs FF undan en förlust mot Degerfors.I den 84:e minuten kvitterade han till 2-2 som också blev slutresultatet.– Vi behöver vinna men är också obesegrade de senaste fem matcherna. Det tar vi med oss, säger Peter Swärdh till Sydsvenskan.se.

Tipsa en kompis

Monday 12 August

Trelleborg värvar landslansspelare

Musa Noah Kamara, 19, från Sierra Leone har skrivit på för Trelleborgs FF.Anfallaren – med landslagsmeriter – har skrivit på för 3,5 år.– Musa har stor potential och är tänkt som en långsiktig förstärkning, säger Peter Swärdh, manager.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 August

Mittbackstalangen kan lämna Sverige

Isak Jönsson kan vara på väg bort från Trelleborgs FF.Kvällsposten kan avslöja att backen har lockat till sig intresse från norska Vålerenga och amerikanska Colorado Rapids.Spelarens agent Nima Modyr vill inte kommentera uppgifterna.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 August

Provspelade med HIF – klar för Trelleborg

Fatawu Safiu var på provspel hos Helsingborgs IF.Enligt uppgifter till Kvällsposten är han bara detaljer från att bli klar för Trelleborgs FF.

Tipsa en kompis

Monday 5 August

Stängdes av – nu är stjärnan tillbaka

Felix Hörberg, 20, är tillbaka i Trelleborgs FF.Klubben har hävt spelarens avstängning – efter Hörbergs ursäkt.– Allt är löst, säger klubbdirektören Mattias Kronvall.

Tipsa en kompis

Sunday 4 August

TFF tappade tvåmålsledning

En komfortabel 2-0–ledning förvandlades under de sista 25 minuterna till en mardröm för Trelleborgs FF.Andrew Stadler reducerade och Patrick Dyrestam kvitterade för Syrianska i den 89:e minuten.

Tipsa en kompis

Monday 29 July

IK Frej sparkar tränaren – Hammarbyduon tar över

IK Frej har är näst sist i Superettan – och förlorade mot Trelleborg i senaste omgången. Nu får det konsekvenser då klubben väljer att sparka tränaren Lukas Syberyjski.Nya tränare blir Pablo Pinones-Arce och Janne Mian från Hammarby, enligt vad SportExpressen erfar.