Tipsa en kompis

2019-08-13

Landslagsprofilen kan vända hem till Sverige

Helsingborgs IF kan få välbehövliga förstärkningar inför den allsvenska hösten.På transferfönstrets sista dag öppnar tvillingarna Olsson för att skriva på.– Jag vill spela. Hittar jag inget utomlands och hittar jag inget som inte passar mig hade jag definitivt kunna köra på här, på ett korttidskontrakt typ, säger Martin Olsson till Aftonbladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Blackburn

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 24 August

Svenske United-talangen slog till med drömmål

Anthony Elanga ses som en Sveriges mest lovande talanger.När Manchester Uniteds U18-lag mötte Blackburn under lördagen visade han varför.– Han går inte att stoppa, sa MUTV:s kommentator efter svenskens drömmål som betydde 3–0.

Tipsa en kompis

Saturday 18 May

Klart: Potter dumpar landslagssvensken

Martin Olsson lämnar Swansea.Graham Potter erbjuder inget nytt kontrakt till den skadedrabbade svensken, meddelar klubben på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 27 April

Norwich klart för Premier League

Efter tre säsonger i The Championship är Norwich ett Premier League-lag igen. Det efter att ha besegrat Blackburn med 2-1 hemma.

Tipsa en kompis

Saturday 27 April

Norwich tillbaka i Premier League

Norwich är tillbaka i Premier League.Efter klubbens 2-1 mot Blackburn under lördagen är det gröngula laget tillbaka i fotbollens finrum.

Tipsa en kompis

Friday 29 March

Martin Olsson friad från anklagelserna

Martin Olsson anklagades för att ha skickat en grov sexfilm till en kvinna - och landslagsspelaren polisanmäldes.Efter att polis och åklagare utrett ärendet är förundersökningen nu nedlagd.– Polis och åklagare har samstämmigt kommit fram till att det inte är spelaren som skickat filmerna och det finns inga misstankar mot honom längre, säger förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 December

Martin Olssons säsong är över

Martin Olsson missar resten av säsongen.En skada på hälsenan gör att svensken inte kommer till spel något mer den här säsongen.Det uppger Swansea på sin officiella hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 December

Martin Olsson borta resten av säsongen

Här kommer ett tufft besked för svenska landslaget, Swansea och inte minst Martin Olsson: vänsterbacken blir borta resten av säsongen.

Tipsa en kompis

Sunday 9 December

Beskedet efter Olssons skada – kommer träffa specialist

Det är fortfarande för tidigt att säga hur pass allvarligt skadad Sveriges landslagsback Martin Olsson är, i veckan ska han träffa en specialist. Olsson bars i går ut på bår i sitt Swanseas möte med Brentford i Championship. Och:
– Det ser inte bra ut, sa Swanseas Sverigebekanta tränare Graham Potter i går.