Tipsa en kompis

2019-08-13

Mardrömmen: Långtidsskada för Blåvittalangen

IFK Göteborgs mittbackstalang, Rasmus Wikström, tvingades utgå med en skada redan fyra minuter av sin debutstart under gårdagen. I dag kom beskedet att korsbandet är av på 18-åringen som nu blir borta under en längre tid.
– Tyvärr blir han troligen borta från spel i 9–12 månader, säger IFK Göteborgs läkare Jon Karlsson till Sportbladet.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:04

Uppgifter: På väg att lämna IFK Göteborg

Sebastian Ohlsson säger snart hejdå till IFK Göteborg.Enligt Aftonbladet är Blåvitt-kaptenen nära att säljas till Tyskland.

Tipsa en kompis

Friday 23 August

”Jag trodde att det var ett skämt först”

Han blev inbytt i andra halvlek och gjorde mål 22 minuter senare.Nu berättar talangen Oscar Vilhelmsson, 15, om succédebuten med IFK Göteborg – som han trodde var ett skämt.– Jag var helt säker på att de drev med mig, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 22 August

Junior-Blåvitt enkelt vidare i Svenska cupen

Ett rejält juniorbetonat IFK Göteborg hade inga problem att avfärda division 4-laget Astrio på bortaplan.Efter 4-0 på Söndrums IP i Halmstad är Blåvitt vidare till gruppspel i Svenska cupen.Bland annat gjorde 15-årige Oscar Vilhelmsson sitt första A-lagsmål.

Tipsa en kompis

Thursday 22 August

Blåvitts drag: Tar ut 15-åring i truppen

GÖTEBORG. Cupmatch mot division 4-laget Astrio.Då tar Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi ut fyra spelare födda senare än 2000 i truppen:Fred Berglin, Samuel Ohlsson, Tim Van Assema och Oscar Wilhelmsson.– Givetvis en match vi tar på största allvar då en vinst leder till gruppspel och bra matcher kommande vinter, säger Asbaghi.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Helsingborgs bakslag: ”Klart att man är orolig”

Andreas Landgren klev av efter drygt en timmes spel mot IFK Göteborg.HIF-mittfältaren drabbades av en knäskada och befarar själv det värsta.– Det är samma knä som jag skadade för fem år sen, korsbandet. Det är klart att man är lite orolig, säger Landgren.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Vibe efter dramatiska avgörandet: ”Roligt”

Lasse Vibe kom in – och avgjorde – för IFK Göteborg i sin 100:e match för klubben.En resa som dessutom började i Helsingborg.– Det är klart det är roligt, att den förening som man bryr sig mest om också är den klubb man har gjort mest matcher i, säger matchhjälten.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Galet drömmål – sen missar Pogba straff

Manchester United tog ledningen mot Wolverhampton genom Anthony Martial.Men hemmalaget skulle komma tillbaka – och det genom ett drömmål av Rúben Neves.Portugisen placerade läckert in 1-1 när bollen gick ribba in.– Fantastiskt avslut. Det hängde i luften, säger Jonas Olsson i Viasat.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

IFK Göteborg bröt trenderna – Söder bakom vändningen

IFK Göteborg bröt i kväll två negativa trender. Efter två raka kryss kom ikväll en seger borta mot Helsingborg och för första gången sedan den 6 juli gjorde någon annan än Robin Söder mål för Blåvitt. Även om det var just Söder som låg bakom segern med ett mål och en framspelning.
– Jag ska inte klaga. Har gjort sex mål på de sex senaste matcherna. Sen finns det sekvenser i matchen där jag vill göra det bättre, säger Söder till SVT Sport.