Tipsa en kompis

2019-08-13

Officiellt: Beijmo lämnar Tyskland – klar för Malmö

Dagens stora snackis kring det allsvenska transferfönstret är i hamn. Den förre Djurgårdsbacken Felix Beijmo åtevänder till allsvenskan, men den här gången till Malmö.
Beijmo lånas av Malmö och lämnar därmed sin nuvarande Bundesliga-klubb Werder Bremen.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:00

Tvingades spela: ”Vi ignorerade honom”

MALMÖ/STOCKHOLM. Djurgården vann seriefinalen mot Malmö FF – men dras med backproblem.Erik Berg är långtidsskadad, Aslak Fonn Witry missade matchen och Elliot Käck är nu avstängd mot AIK.Dessutom spelade Jonathan Augustinsson matchen skadad.– Vi ignorerade honom, han skötte sig bra, säger Lagerlöf.

Tipsa en kompis

19:48

Är MFF på väg att skapa ny tradition?

Djurgården åkte till Malmö för att visa att man var bra nog att vinna SM-guld.När de åkte hem hade Dif visat varför de just nu är bäst i Sverige.Malmö FF?Fick oss att än en gång undra om de är bäst i Europa.

Tipsa en kompis

19:25

Djurgården kopplar grepp om guldstriden

Tommi Vaiho blev stor hjälte för Djurgården i seriefinalen mot Malmö FF.Efter att Mohamed Buya Turay gett bortalaget ledningen räddade succémålvakten Markus Rosenbergs straff.Stockholmslaget kopplar därmed greppet i guldstriden efter 1-0-segern på Stadion.

Tipsa en kompis

19:25

Tung DIF-vinst i toppmötet – efter sagolika avslutet

Säger du Mohamed Buya Turay och Tommi Vaiho vattnas det förmodligen på i ögonen hos Djurgårds-fansen nu.
Turay för hans fenomenala avslut när han fri med Johan Dahlin placerade bollen i krysset.
Vaiho för hans straffräddning på Markus Rosenbergs straff, vilket osannolikt var Malmös sjätte raka straffmiss.

Tipsa en kompis

19:24

MFF:s mardröm – missade sjätte raka straffen i seriefinalen

Malmö FF:s osannolika straffsvit håller i sig. I seriefinalen mot Djurgården klev lagkapenen Markus Rosenberg fram och missade lagets sjätte raka (!) straff i en match som MFF förlorade med 0–1.

Tipsa en kompis

19:02

MFF bränner sjätte raka: ”Herregud!”

Malmö fick sin sjätte straff för säsongen hemma mot Djurgården i toppmötet.Men för sjätte gången i rad missade MFF straffsparken sedan Tommi Vaiho räddat Markus Rosenbergs straff.Vilket är ny allsvensk rekordnotering.– Herregud. Vad håller Malmö på med? säger C Mores kommentator Åke Unger.– Det är svårt att vinna guld när du missar sex av sex straffar på en säsong, säger experten Anders Andersson.

Tipsa en kompis

11:37

Helt logiskt att de är etta och tvåa

Etta och tvåa i tabellen.Och etta och tvåan vad det gäller ekonomiska resultat 2018.I en fotboll där ekonomi och resultat går hand i hand finns det anledningar till att vi står vid den här seriefinalen.Men ännu fler till varför Malmö FF är favoriter.

Tipsa en kompis

11:21

”Tror matchbilden kommer passa oss”

Senast Djurgården och Malmö möttes blev det 1-1.Jesper Karlström menar att Djurgården var det bättre laget då – och att pressen nu ligger på Malmö.– Jag tror inte att de var jättenöjda med sin match då, säger han.