Tipsa en kompis

2019-08-13

Frida Östberg: ”Rosengård har värvat överlägset bäst”

Det råder ingen tvekan om vilka som gjort det bästa övergångsfönstret i damallsvenskan om man frågar SVT Sports expert Frida Östberg.
– Det är bara Rosengård som fyllt på och man märker att det är pengarna som styr, det är bara att titta på vilka de har värvat, de har en fantastisk trupp.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:50

”Toivonen ansluter? AIK dumpar nyckelspelaren”

AIK, Djurgården och Hammarbys slåss med Malmö FF och IFK Norrköping om SM-guldet 2020. Inför att det internationella transferfönstret stänger går Daniel Kristofferson igenom läget hos Stockholmsklubbarna.

Tipsa en kompis

12:37

HIF nobbar ett bud på minst tio miljoner

Helsingborgs IF uppges ha nobbat ett bud på minst tio miljoner kronor för Armin Gigovic.Nu vill klubben förlänga mittfältarens kontrakt.– Självklart är vi måna om att behålla Sveriges kanske största talang, men vi stänger samtidigt inte dörren för en försäljning ifall vi skulle få ett bud på honom som alla parter är nöjda med, säger administrativa chefen Robin Lundgren till Fotboll Skåne.

Tipsa en kompis

Igår 11:18

Kuppförsöket mot frun: “Gick inte riktigt hem”

HÖLLVIKEN. Klarblå himmel, solsken och upp mot 20 grader varmt i spanska Marbella.Då åkte Kvällsposten rakt in i den skånska januaridimman – till en plåthall, på en köpcenterparkering, bredvid en lerbrun åker.Där inne satt Markus Rosenberg.För första gången på sex år i en helt annan värld än den som är Malmö FF:s.– Vissa dagar är bra, vissa dagar är det klart jobbigt, säger Rosenberg i en lång intervju om Malmö FF, sitt nya liv och framtidsplanerna inom fotbollen.

Tipsa en kompis

Igår 04:30

Så mycket tjänar spelarna och ledarna i IFK Göteborg

Hur mycket tjänar IFK Göteborgs spelare och ledare?GT har tagit fram offentliga uppgifter på ett stort antal personer med koppling till klubben.Summorna avser inkomst av tjänst under 2018 och kan komma från flera arbetsgivare och styrelseledamöternas uppdrag är ideellt.

Tipsa en kompis

Monday 27 January

Celik är på väg tillbaka till Gais

GÖTEBORG. För knappt ett halvår sedan lämnade Mervan Celik Häcken för turkiska Karagümrük.Nu är 29-åringen på väg tillbaka till svensk fotboll.Celik är, enligt GP, klar för Gais.

Tipsa en kompis

Monday 27 January

Planen för veteranen – helt ny roll i klubben

Trelleborgs FF förlänger med veteranen Salif Camara Jönsson, 36.Samtidigt förbereder klubben en helt ny roll för skyttekungen när karriär är slut.– Jag är övertygad om att han kommer kunna leverera även den här säsongen, säger huvudtränaren Kristian Haynes i en presskommentar.

Tipsa en kompis

Monday 27 January

Serneke-chefen ska ta plats i Blåvitts styrelse

GÖTEBORG. Den 9 mars håller IFK Göteborg årsmöte.Då föreslås Serneke-chefen Fredrik Karlsson, 40, och den tidigare F16-förbundskaptenen Marie Svensson, 50, ta plats i Blåvitts styrelse.– Jag har varit nära Blåvitt under en längre tid och ser nu fram emot att på ännu närmare håll hjälpa föreningen till att fortsätta utvecklas, säger Fredrik Karlsson.

Tipsa en kompis

Monday 27 January

”Det är snabbare och fler etablerade spelare här”

Göteborg FC siktar högt i år.Därför kar klubben tagit in landslagsmittbacken Emma Kullberg, 28, från Örebro.–Det är snabbare och fler etablerade spelare här, säger hon.