Tipsa en kompis

2019-08-18

Två nya mål för Zlatan när Galaxy kryssade

Som vanligt handlade mycket om Zlatan Ibrahimovic när hans L.A Galaxy tog emot Seattle Sounders. Efter ett mål på nick och ett på straff såg Zlatan ut att ha avgjort men efter ett snöpligt självmål i den 82:a så blev det delad pott i Los Angeles.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:41

”Det är bara sorgligt – klart att det gör ont”

Zlatan Ibrahimovic har klivit in som delägare i Hammarby.Något som sårat många MFF:are.Även en av de allra största.– Det är bara sorgligt. Det är klart att det gör ont, säger Markus Rosenberg i Viasat.

Tipsa en kompis

13:53

Norrköping på jakt efter jättetalangen

IFK Norrköping jagar supertalangen Jack Lahne.Enligt SportExpressens uppgifter är anfallaren på tapeten när Peking letar förstärkningar inför den allsvenska säsongen.Allt om det – och Zlatan Ibrahimovics planer för Hammarby i senaste avsnittet av Disco & Noa.

Tipsa en kompis

Igår 22:47

Zlatan mållös för Milan – Rebic hjälte

Milan är tillbaka på segerspåret efter 1-0 hemma mot Torino.
Men Zlatan Ibrahimovic klev av San Siro mållös.
I stället har kroaten Ante Rebic hittat formen bredvid den svenska anfallsstjärnan.

Tipsa en kompis

Igår 22:41

Zlatan blev mållös - då avgjorde succéspelaren

Milan närmar sig spel i Europa efter 1-0 mot Torino.Zlatan Ibrahimovic fick lämna planen mållös igen.I stället klev Ante Rebic fram igen – och har nu gjort fem mål på fem matcher.

Tipsa en kompis

Igår 20:35

”Jag hade ringt till Zlatan – helt klart”

Zlatan Ibrahimovic gör succé i Milan.Och i sommar är det EM.Erik Hamrén vet vad han hade gjort om han fortfarande var svensk förbundskapten.– Jag skulle ha ringt honom, helt klart, säger han i Viasat.

Tipsa en kompis

Igår 19:27

Ställd – efter nya frågan om Zlatan

Milan har återuppstått efter Zlatan Ibrahimovics återkomst i januari.Frågan är: Hur hade det sett ut om den tidigare krisande klubben värvat svensken tidigare?– Bra fråga. Men den är omöjlig att svara på, säger tränaren Stefano Pioli.

Tipsa en kompis

Igår 17:03

”Det här är som med Zlatan Ibrahimovic”

Juventus verkar alltmer sitta i förarsätet i jakten på Paul Pogba.Nu skriver La Gazzetta dello Sport att klubben förbereder en jätteaffär värd 1,6 miljarder kronor.– Det är likadant med Paul som det är med Zlatan Ibrahimovic, säger agenten Mino Raiola.

Tipsa en kompis

Friday 14 February

Oväntade uttalandet om Zlatans framtid

Kontraktet sträcker sig fram till sommaren.Men vi kan nog räkna med att Zlatan Ibrahimovic blir kvar i Milan längre än så.För det är 38-åringen själv som bestämmer.– Han är ett fenomen, det är helt upp till honom, säger Milans fotbollschef Frederic Massara till italienska Rai Sport.