Tipsa en kompis

2019-09-09

JUST NU: Straffas efter fansens banderoller

GÖTEBORG. IFK Göteborg anmäldes av AFC Eskilstuna – för banderoller i klacken.Nu står det klart att Blåvitt straffas av disciplinnämnden med böter på 25 000 kronor.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:00

Erlingmark fick nytt smeknamn

GÖTEBORG. August Erlingmark fick efter matchen på Valhalla pris som IFK Göteborgs bäste spelare.Men han fick också ett nytt smeknamn av sin tränare.– Om detta är Valhalla var Agge i dag Oden som skyddade sin borg, säger Poya Asbaghi om sin mittfältare.

Tipsa en kompis

20:14

Målvaktens fötter bakom första målet

GÖTEBORG. Giannis Anestis, 28, har stått i mål i många år.I cupmatchen mot Västerås SK spelade IFK Göteborgs-keepern för första gången fram till ett mål.– Det var första gången som professionell målvakt. Men jag hoppas att det blir fler, säger han.

Tipsa en kompis

18:20

Säker seger i cupen för Blåvitt

GÖTEBORG. IFK Göteborg tog en stabil seger inför 2511 på Valhalla IP mot Västerås SK i den första cupmatchen.Två gånger i första halvlek utnyttjades motståndarnas misstag för att göra mål.2–0-segern innebär också Blåvitts första seger under 2020.

Tipsa en kompis

09:00

Blåvitt siktar på årets första seger

Inte en blåvit seger på fyra träningsmatcher.Inför cupmatchen mot Västerås är Hosam Aiesh tillbaka – men det finns ett frågetecken för André Calisir.– André är med i truppen och kan förhoppningsvis spela, säger IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Igår 14:10

Blåvitts floppspelare tillbaka i Göteborg

GÖTEBORG. Han floppade i IFK Göteborg.Nu är Abdul Razak, 27, klar för Örgryte.– Jag lockades verkligen när jag fick höra om det klubben hade på gång här och att man vill till allsvenskan, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

Efter otäcka bilderna – missar vårsäsongen

GÖTEBORG. Emil Holm har fått sitt knä röntgat efter skadan i Portugal.Nu väntar rehabilitering under våren.– Knäet är skadat och kommer att behöva rehabiliteras under våren, säger Calle Persson, IFK Göteborgs fysioterapeut.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

AIK-profilen nobbar Blåvitts erbjudande

GÖTEBORG. IFK Göteborg erbjöd Alexander Milosevic, 28, ett lukrativt kontrakt – men AIK-profilen tackade nej.Samtidigt går Blåvitts mittbacksjakt in i ett avgörande skede.Flera hundra kandidater har utvärderats – och klubben är beredd att satsa mycket pengar på rätt spelare.

Tipsa en kompis

Monday 17 February

Detta visste du inte om Blåvitt-spelarna

Vem tror han är krokodilkungen Steve Irwin, vem är lagets clown, vem har en schweizisk aura, vem hånas för att han bor i Mölndal och vem har ett bra Instagramkonto?August Erlingmark,21, och Patrik Karlsson Lagemyr, 23, ger er de okända detaljerna om spelarna och några ledare i IFK Göteborg.

 

Kommentera nyheter om IFK Göteborg på Facebook

Senaste nytt IFK Göteborg