Tipsa en kompis

2019-09-09

JUST NU: Straffas efter fansens banderoller

GÖTEBORG. IFK Göteborg anmäldes av AFC Eskilstuna – för banderoller i klacken.Nu står det klart att Blåvitt straffas av disciplinnämnden med böter på 25 000 kronor.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:16

Blåvitt tvingas ändra: ”Vi får se rockader”

GÖTEBORG. Hosam Aiesh, 25, hade sprängande huvudvärk och Nzuzi Toko, 28, har problem med en stor svullnad.IFK Göteborg kan tvingas ställa upp med en helt ny högerkant mot Sirius.– Oavsett hur det blir får vi se rockader här och där, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

14:08

August Erlingmark: ”Blev jävligt rädd”

GÖTEBORG. August Erlingmark, 21, är på väg tillbaka efter ännu en sjukdomsperiod.Frågan är varför han drabbas så ofta.– Det är något vi får ta tag i. Nu blev jag jävligt rädd, säger Blåvittmittfältaren.

Tipsa en kompis

Tuesday 17 September

Heta debuten: ”Går inte att spela en större match”

Debut för kultklubben St. Pauli – i det glödheta derbyt mot Hamburg SV.Då lämnade den förre Blåvitt-kaptenen Sebastian Ohlsson, 26, planen som en vinnare.– Det gick inte att prata med någon på planen. Min röst är helt paj, säger han till GP.

Tipsa en kompis

Monday 16 September

”Har mått dåligt för att han inte fått chansen”

Första matchen från start i år. Då tog Vladimir Rodic chansen och gjorde ett mål hemma mot IFK Göteborg i storsegern.Efter matchen hyllades han av Stefan Billborn.– Han har varit otroligt bra. Man har nästan mått dåligt för att han inte fått chansen att visa upp sig, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 15 September

Blåvita kollapsen: ”Vet inte vad som händer”

IFK Göteborgs förlustfria svit fick ett abrupt slut efter en kölhalning av Hammarby på Tele 2 arena.Blåvitt föll med klara 2-6 efter en kollaps första kvarten.– Jag vet inte vad som händer, säger mittbacken Kristopher Da Graca.

Tipsa en kompis

Sunday 15 September

Skadekrisen växer: ”Man blir oroad”

Hammarby körde över IFK Göteborg på hemmaplan. Men segern blev kostsam för Stefan Billborn som fick se tre av sina spelare lämna planen skadade.Nästa vecka väntar ett viktigt derby mot AIK på hemmaplan.– Vi är för klena helt enkelt. Det är väl så, säger Hammarby-tränaren.– Det är klart att man blir oroad, säger Imad Khalili som utgick skadad.

Tipsa en kompis

Sunday 15 September

Bajens drömstart – chockade Blåvitt

Efter knappa minuten spelade såg Vladimir Rodic till att ge hemmalaget ledningen hemma mot blåvitt.
Strax därpå drog Darijan Bojanic till med en ny fullträff.– Det är en grym start för Hammarbys del, säger Jon Persson i C More.

Tipsa en kompis

Sunday 15 September

Drömstart för Hammarby i toppmötet

Hammarby har inlett rasande i toppmötet hemma mot IFK Göteborg.
Redan efter 13 minuter står det 3-0 till stockholmarna.