Tipsa en kompis

2019-09-09

”Det kommer att vara jämn fajt hela vägen”

Olof Mellberg hade stor framgång med ett ungt BP.Nu är Max Svensson en av de unga som under Mellbergs ledning ska ta Helsingborgs IF upp ur den allsvenska bottenstriden.– Man märker att Olof är tydlig, han vet vad han vill och hur han ser på hur vi ska spela, säger årets stora HIF-succé.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:09

Årets första seger för HIF: ”Ett nummer bättre”

Då har även Helsingborg fått smaka på segerns sötma under 2020.Lördagens träningsmatch i Cypern mot FK Liepaja slutade med en 3-1-seger.– Det kändes som vi var ett nummer bättre, säger Max Svensson, till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Igår 20:00

Hyllningen: ”Han är en otrolig spelare”

Han bytte Nordmakedonien mot Sverige och Shkendija mot Helsingborgs IF.Egzon Bejtulai är redo för att ta nästa steg – med Andreas Granqvist som förebild.– Han är en otrolig spelare, säger Bejtulai.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Bajen dubbelvärvar –  målvakt och mittfältare

Abdul Khalili och David Ousted är klara för Hammarby. På torsdagen presenterades duon under en presskonferens på Tele 2 arena.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

Nygammal ordförande för Helsingborgs IF?

Valberedningen i Helsingborgs IF föreslår omval av Krister Azelius som ordförande.Det meddelar de på HIF:s hemsida under onsdagen.– HIF måste fortsätta det arbete som nu rör sig i rätt riktning och samtidigt öka tempot och ta tag i avgörande frågor för klubbens framtida utveckling, berättar valberedningen.

Tipsa en kompis

Monday 17 February

Åker på träningsläger – utan anfallsstjärnan

Helsingborgs IF drar till Cypern för att vässa formen inför allsvenskan.Den 23 man stora truppen saknar dock en självskriven resenär.Alhaji Gero är kvar i Sverige i väntan på besked om uppehållstillstånd.

Tipsa en kompis

Saturday 15 February

Helsingborg lånar ut Charlie Weberg

Han har provtränat med Mjällby under vintern.Men det blir inget spel på Strandvallen under 2020 för Charlie Weberg - den unga mittbacken är klar för ett lån hos GAIS.– Charlie var vårt huvudspår, säger Jonas Östergaard, fotbollsansvarig i GAIS styrelse.

Tipsa en kompis

Friday 14 February

Joelsson tillbaka – sju månader efter knäskadan

Kalle Joelsson har inte spelat sedan den 15:e juli. Men i den 65:e minuten mot Elfsborg byttes han in.Det räddade dock inte Helsingborg – som redan hade ett tvåmålsunderläge att ta ikapp.Matchen slutade 4-0 till Elfsborg.

Tipsa en kompis

Friday 14 February

Karlsson ledde Elfsborg i krossen av Helsingborg

Elfsborg krossade Helsingborg i Rydahallen i Borås.Det var förra årets vassaste målskytt i Elfsborg, Jesper Karlsson, som drog i gång vad som blev en målfest.Han slog hörnan till det första målet och gjorde själv det andra när boråsarna vann träningsmatchen med 4–0.