Tipsa en kompis

2019-09-09

Sent mål gav Växjö vinsten

Linköping kom till Myresjöhus Arena i hopp om att hänga på i täten av damallsvenskan. Men i vägen stod ett Växjö som var det bättre laget. Efter bara sju minuter på klockan hade hemmalaget haft ett skott i ribban och missat friläge. Men det var till slut Växjö som skulle hämta hem alla tre poäng. I den 83:e kunde inhoppande Violah Nambi sätta dit segermålet för smålänningarna.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:00

Erlingmark fick nytt smeknamn

GÖTEBORG. August Erlingmark fick efter matchen på Valhalla pris som IFK Göteborgs bäste spelare.Men han fick också ett nytt smeknamn av sin tränare.– Om detta är Valhalla var Agge i dag Oden som skyddade sin borg, säger Poya Asbaghi om sin mittfältare.

Tipsa en kompis

20:14

Målvaktens fötter bakom första målet

GÖTEBORG. Giannis Anestis, 28, har stått i mål i många år.I cupmatchen mot Västerås SK spelade IFK Göteborgs-keepern för första gången fram till ett mål.– Det var första gången som professionell målvakt. Men jag hoppas att det blir fler, säger han.

Tipsa en kompis

19:26

Mjällby vände och vann – besegrade Sandviken

Två mål med tio minuter kvar gjorde Mjällby till ett vinnande lag.Svenska cupen inleddes med en 3-1-seger för Blekingelaget.– Vi hade bollen i 90 procent, vi skapade chanser och jag tycker att killarna gjorde det bra, säger Mjällbys tränare Marcus Lantz om sin första tävlingsvinst i Mjällby, till Blekinge Läns Tidning.

Tipsa en kompis

19:13

Efter petningen: ”Jag ska ringa Gerhardsson”

Tvåmålsskytt när Djurgården besegrade AIK i Svenska cupen.Men i Peter Gerhardssons senaste landslagstrupp fanns Olivia Schough inte med.– Det är jättetråkigt så klart. Landslaget betyder väldigt mycket för mig, säger hon.

Tipsa en kompis

18:20

Säker seger i cupen för Blåvitt

GÖTEBORG. IFK Göteborg tog en stabil seger inför 2511 på Valhalla IP mot Västerås SK i den första cupmatchen.Två gånger i första halvlek utnyttjades motståndarnas misstag för att göra mål.2–0-segern innebär också Blåvitts första seger under 2020.

Tipsa en kompis

17:58

Schough tvåmålsskytt när Djurgården vände

Stockholmsderbyt började tungt för Djurgården.Nyförvärvet Maria Hovmark tvingades gå av skadad och AIK spräckte matchens nolla.Men Djurgården kom tillbaka och vann cupmötet med 4-2.

Tipsa en kompis

15:27

Kujovic om succén: ”Är inte förvånad”

Tre mål på de två senaste matcherna för Djurgården.Emir Kujovic vet att han levererar om han får spela.– Jag vet att jag gör mål om jag får spela, säger han.

Tipsa en kompis

14:31

Rivstart gav svenska mästaren Djurgården drömstart på 2020

Djurgården är regerande svenska mästare.
Den nya säsongen inleddes lika bra som den förra avslutades.
Redan efter en halvtimme hade laget gått upp till en 3–0-ledningen mot Dalkurd.
– Vi kommer ut bra, konstaterar nyförvärvet Kalle Holmberg.