Tipsa en kompis

2019-09-10

Tränaren förlänger med Helsingborgs IF

Alexander Tengryd tog tillfälligt över efter Henrik Larsson.Nu förlänger han kontraktet med Helsingborgs IF.– Jag har varit i klubben länge, känner mig som en helsingborgare och HIF:are så jag ser en lång tid här framför mig, säger Tengryd i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 18 September

Uppgifter: Henke jagas i England

Henrik Larsson har inte ens varit arbetslös en månad.Nu kommer uppgifter i England om att han jagas av krisande Southend.

Tipsa en kompis

Thursday 12 September

”Håller inte med – man kan alltid jiddra efteråt”

Den tidigare allsvenska tränaren och C More-profilen Alexander Axén menar att ut Helsingborgs IF borde ha frågat fansen om värvningen av Henrik Larsson.HIF-ordförande Krister Azelius håller inte med.–Det ser jag inte kan vara lösningen, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 3 September

”Han kostar lite mer än Henrik Larsson”

Kraven är höga på Helsingborgs IF.Olof Mellbergs karriär som spelare i storklubbar bidrog därför till att han nu är Henrik Larssons efterträdare.– Om vi skulle känna att det här är en person som vi tror inte kommer stå pall, då skulle det vara besvärande, säger HIF:s ordförande Krister Azelius.

Tipsa en kompis

Tuesday 3 September

Klart: Olof Mellberg presenterad av HIF

Henrik Larssons ersättare är på plats.Olof Mellberg tar över Helsingborgs IF och har skrivit på ett kontrakt till 2021.– Det känns fantastiskt, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 3 September

LIVE: HIF presenterar ny tränare

Henrik Larsson efter ”verbala påhopp”.
Nu ska HIF presentera ny tränare.
Följ presskonferensen i textform och i livesändningen från Olympia direkt.

Tipsa en kompis

Tuesday 3 September

Oerhört modigt gjort av Mellberg

Olof Mellberg som efterträdare till Henrik Larsson är onekligen oerhört spännande.Frågan nu är inte om Mellberg har vad HIF behöver.Utan om HIF har vad Mellberg behöver.

Tipsa en kompis

Tuesday 3 September

Tidningsuppgifter: Mellberg tar över HIF

Henrik Larsson lämnade sitt uppdrag som tränare för Helsingborg efter bara två månader sedan han fått ta emot en rad verbala påhopp. I eftermiddag ska en ny tränare presenteras, och enligt uppgifter till Aftonbladet och Expressen är det Olof Mellberg som tar över.

Tipsa en kompis

Friday 30 August

”Jag kommer bära med mig det resten av livet”

Pär Hansson tackas av på Olympia innan matchen mot Östersund men hoppas mest på tre poäng kvällen till ära.– Det är en sjukt viktig match, jag tänker mer på det, säger målvakten som också berättar om känslorna efter beslutet, den nya vardagen, hyllningen från Henrik Larsson och Helsingborgs tuffa höst.