Tipsa en kompis

2019-09-10

”Mats Gren har sökt nytt jobb – hos Blåvitts rival”

GÖTEBORG. Han fick lämna IFK Göteborg under minst sagt uppmärksammade former.Nu kan Mats Gren, 55, vara på väg tillbaka till fotbollen efter en tid utanför rampljuset. Enligt sajten Minboll.se har den förre Blåvitt-sportchefen sökt jobbet som sportchef – i Örgryte.– Det har jag inga kommentarer om, säger Öis ordförande Joacim Nordh till GT.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 14:10

Blåvitts floppspelare tillbaka i Göteborg

GÖTEBORG. Han floppade i IFK Göteborg.Nu är Abdul Razak, 27, klar för Örgryte.– Jag lockades verkligen när jag fick höra om det klubben hade på gång här och att man vill till allsvenskan, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 February

Nyförvärvet fick föras till akuten: ”Olyckligt”

Öis derbyslog Utsikten.Men fick se nyförvärvet Lukas Browning Lagerfeldt, 21, lämna matchen och föras till akuten.– Vi får se vad det är för något, säger Örgrytes sportchef Igor Krulj till GP.

Tipsa en kompis

Friday 7 February

Nyförvärvet slog till direkt i premiären

Adam Bergmark Wiberg, 22, har presenterat sig i Örgrytes tröja.Anfallaren slog till två gånger om när Öis kryssade mot Norrby.

Tipsa en kompis

Monday 13 January

Hämtar anfallare från de svenska mästarna

Adam Bergmark Wiberg, 21, lyckades inte slå sig in hos de svenska mästarna.Nu lånar Djurgården ut anfallaren till Örgryte i superettan.– Man vet att det är något riktigt bra på gång här så valet var ganska enkelt faktiskt, säger Bergmark Wiberg till Öis hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 3 January

Lämnar Elfsborg – han blir ny tränare i Örgryte

Örgryte har gjort klart med den sista pusselbiten i ledarstaben.Den tidigare Elfsborgstränaren Miguel Beas ansluter som assisterande tränare.– Öis har alltid varit en förening som jag har uppskattat jättemycket, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 27 December

Öis värvar mittback från serierivalen

Örgryte har gjort klart med ett nyförvärv.Mittbacken Joakim Karlsson, 30, ansluter från rivalen Jönköpings Södra.– Folk kan förvänta sig en spelare som alltid gör sitt yttersta och spelar efter sina kvalitéer, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 23 December

Blåvitts talang klar för Örgryte

Samuel Ohlsson, 18, väljer att lämna IFK Göteborgs akademi.Ungdomslandslagsmannen har skrivit på ett treårskontrakt med Örgryte.–Jag känner att jag vill försöka ta steget till seniorfotboll för det är där jag tror att man utvecklas som mest, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 16 December

Blåvitt backar – Öis löfte nära Elfsborg

IFK Göteborg var intresserade men ska ha backat, enligt GT:s uppgifter.I stället ser Örgrytes löfte Alexander Bernhardsson, 21, ut att hamna i Elfsborg, skriver Borås Tidning.–Det är mycket spekulationer den här tiden på året, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson till tidningen.