Tipsa en kompis

2019-09-10

”Mats Gren har sökt nytt jobb – hos Blåvitts rival”

GÖTEBORG. Han fick lämna IFK Göteborg under minst sagt uppmärksammade former.Nu kan Mats Gren, 55, vara på väg tillbaka till fotbollen efter en tid utanför rampljuset. Enligt sajten Minboll.se har den förre Blåvitt-sportchefen sökt jobbet som sportchef – i Örgryte.– Det har jag inga kommentarer om, säger Öis ordförande Joacim Nordh till GT.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 17 September

Vinden blåser nästan bort målburen

Höstblåsten är här. I pojklagsmatchen mellan Örgryte och Trelleborg på ÖIS-gården fick tränaren Nicholas Wallin-Nastaj kämpa för att hålla målburen och sig själv på plats.

Tipsa en kompis

Saturday 14 September

Örgryte föll hemma – allsvenskan avlägsen

Örgryte radade upp chanser hemma mot Trelleborg.Men skåningarna gjorde matchens enda mål.Nu är allsvenskan långt borta för Öis.

Tipsa en kompis

Sunday 1 September

Öis föll i toppmötet – sänktes av ett hattrick

Örgryte hade känning på den allsvenska kvalplatsen.Men trots ledning tappade Öis och föll i toppmötet mot J-Södra.Hemmalagets Darry Smylie svarade för ett äkta hattrick i den andra halvleken.– Vi upplever inte att tåget har gått än, säger tränaren Thomas Askebrand.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 August

Hammarby anmäls efter övergången

Gustav Ludwigson lämnar Örgryte för Hammarby nästa säsong.Nu meddelar superettan-klubben att de kommer anmäla Bajen och Ludwigsons agent för brott mot fotbollförbundets regler.–Vi vill utmana agenten och Hammarby och menar att de har tagit en direktkontakt med Gustav Ludwigson innan det var tillåtet, säger klubbens ordförande Joacim Nordh till GP.

Tipsa en kompis

Sunday 25 August

Almeida – regissören bakom Öis-segern

Örgryte är tillbaka på det vinnande spåret.Borta mot Öster vann man med 3–1 efter ett mål och två assist av Almeida.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Bråkigt när Häcken vann på bortaplan

Häcken vann med 1-2 på bortaplan mot Örebro när Gustaf Nilsson debuterade.När Agon Mehmeti reducerade i slutminuterna uppstod det tjafs när Peter Abrahamsson försökte stoppa honom och fick gult kort.Målen stod Joona Toivio och Viktor Lundberg och därmed hakar Häcken på i toppstriden.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

”Jag vaknade på morgonen och hade inte en aning”

Amin Affane, 25, har ett par intensiva dagar bakom sig.Med bara ett par timmar kvar innan transferfönstret stängde fick han reda på att Örgryte var intresserade – och då gick det undan.I matchen mot Mjällby gjorde han sin debut.– Det har gått riktigt, riktigt snabbt. Jag kan inte förstå det än, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Mjällby tappade poäng i Göteborg

Mjällby fick nöja sig med en poäng borta mot Örgryte.Men laget är fortfarande i serieledning i superettan.Matchen slutade 1-1.