Tipsa en kompis

2019-09-10

Englands mardröm: ”Horribel passning”

Chockstart för England i EM-kvalet – mot Kosovo.Mittbacken Michael Keane svarade en riktig blunder när han passade fel rakt till Valon Berisha.Den Malmö-födde 26-åringen var påpasslig och placerade in 1-0 redan efter 34 sekunder.– Han var definitivt kvar i omklädningsrummet, säger experten Hasse Backe.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:20

Så ska Kiev-förlusten hjälpa MFF i guldstriden

Trots förlusten ska matchen mot Dynamo Kiev hjälpa Malmö FF i guldstriden.Förhoppningen är att vara på en betydligt högre nivå än Elfsborg på söndag.– De åren vi har lyckats i både Europa och allsvenskan har vi tagit med oss tempot, för det är den stora skillnaden, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

07:00

Bekräftat: Norska storklubben vill starta damlag

Storklubbar runt om i Europa har under de senaste åren mobiliserat på damsidan. I Sverige vill Malmö FF ta över LB07 i damallsvenskan. Nu hakar Norges störska fotbollsklubb på trenden, Rosenborg vill ha ett lag i den högsta norska damligan redan nästa säsong.

Tipsa en kompis

21:56

MFF:s domarilska: ”Det där är solklart”

KIEV/STOCKHOLM. Malmö FF föll tungt i Europa League-premiären.Nu riktar man kritik mot domarna.– Det är en solklar bakåtpassning, det finns inget snack om saken, säger Behrang Safari.– Överlag är det alltid så här, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

21:25

Malmö FF var inte redo för nästa steg

Dynamo på Olympiastadion i Kiev.En bra bild av var Malmö FF tagit sig i Europa.I en halvlek fick MFF matchen precis dit de ville.Sedan var man inte redo för nästa steg och förlusten var på inget sätt orättvis.

Tipsa en kompis

20:44

Sent mål fällde Malmö i Europa League

Malmö FF fick en tung start i Europa Leagues gruppspel. Laget förlorade mot Dynamo Kiev med 1-0 efter ett sent segermål.

Tipsa en kompis

20:44

Kalldusch för MFF – föll i slutminuterna

Johan Dahlin storspelade.Och Malmö FF såg ut att gå mot en skrällpoäng borta mot Dynamo Kiev.Då åkte de på en sen kalldusch.– Tungt, tungt, tungt för MFF, säger experten Anders Svensson i Kanal 9 efter 0-1-förlusten.

Tipsa en kompis

Igår 12:14

Därför tror MFF på seger: ”Vi har fantastisk kvalitet”

I fjol var Malmö FF chanslösa i Europa League-premiären borta mot Genk.En erfarenhet MFF nu ska dra nytta av mot Dynamo Kiev.–Nu vet vi lite mer vad det innebär att möta ett sådant här lag i detta läget, säger MFF-backen Erik Larsson.

Tipsa en kompis

Igår 12:14

MFF ska utnyttja Dynamo Kievs kris

Bortamatch mot det högst seedade laget i gruppen.Svårast möjliga läge eller bästa möjliga skrälläge för Malmö FF?–Vi har presterat bra på bortaplan förr, säger Sören Rieks.