Tipsa en kompis

2019-09-10

Galna uppvisningen: Fyra mål av Ronaldo

1-1 i halvtid – mot Litauen.Då klev superstjärnan Cristiano Ronaldo återigen fram för Portugal.34-åringen gjorde fyra mål i 5-1-krossen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 09:22

”Total kollaps, har nått den absoluta botten”

0-3 mot PSG.Resultatet innebar att Real Madrid förlorade sin första Champions League-premiär på 14 år.I Spanien är domen hård.”Real har nått den absoluta botten”, skriver Marca-journalisten José Felix Diaz i krönika.

Tipsa en kompis

Igår 09:11

Hemliga kravet på Real Madrid avslöjat

Det var inte självklart att det skulle bli Real Sociedad för Martin Ödegaard.Nu gör 20-åringen succé.Samtidigt avslöjas norrmannens hemliga krav på Real Madrid inför utlåningen, skriver AS.

Tipsa en kompis

Igår 06:12

Ronaldo bryter ihop i tårar i tv-intervjun

Cristiano Ronaldo, 34, fick se ett tidigare opublicerat videoklipp på sin avlidne pappa.Då bröt superstjärnan ihop.I den tårfyllda intervjun med ITV berättar han också om den nedlagda våldtäktsutredningen och om ensamheten.– Jag har fyra personer i mitt liv som jag litar på fullt ut, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 September

Angel Di Marias show mot sin gamla klubb

PSG fick en drömstart på Champions League-premiären mot Real Madrid.Tacka Angel Di Maria för det.Yttern satte två snabba mål mot sin förra klubb.– Väldigt tungt för Real Madrid nu, säger kommentatorn Henrik Strömblad i Viasat.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 September

Fördel PSG efter Di Marias dubbel

Paris Saint Germain leder just nu med 2-0 mot Real Madrid i Champions Leagues första omgång. Två mål av Angel Di Maria har gett fransmännen övertaget

Tipsa en kompis

Wednesday 18 September

Ett hjärtlöst svin – med en otrolig mental styrka

På ett sätt är det alltid lättare att hålla på lag som prenumererar på titlar.Real Madrid, Barcelona, Juventus och så vidare. Supportrarna kan alltid gå in i säsongen med stora titelförväntningar och njuta av några av världens bästa spelare.Efter att hela Neymar-soppan började koka nere i Paris började jag som provinslagssupporter vackla lite i den tanken.

Tipsa en kompis

Tuesday 17 September

Hazard: ”I England fanns det inte så många fans”

Fansen i Real Madrid är mer engagerade än i Chelsea.Det tycker åtminstone Eden Hazard.– De är inte så fanatiska när det kommer till deras lag, säger Hazard om de engelska fansen enligt Sky Sports.

Tipsa en kompis

Sunday 15 September

Märkliga hånet: ”Ser ut som en svensk turist”

Under en medlemskväll med Real Madrid fick klubbens lagkapten Sergio Ramos en känga.En medlem kritiserade Ramos klädstil som ovärdig klubben.– Hur kan Real Madrid acceptera att klubbens lagkapten ser ut som en svensk turist? säger den ilskne medlemmen.