Tipsa en kompis

2019-09-11

AIK kan tappa Adu – uppges vilja bort

Enoch Kofi Adu kan vara på väg bort från AIK.Enligt Fotbollskanalen jagas 28-åringen av två kinesiska klubbar – och Adu ska själv ha meddelat att han vill få till en flytt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:13

Efter petningen: ”Jag ska ringa Gerhardsson”

Tvåmålsskytt när Djurgården besegrade AIK i Svenska cupen.Men i Peter Gerhardssons senaste landslagstrupp fanns Olivia Schough inte med.– Det är jättetråkigt så klart. Landslaget betyder väldigt mycket för mig, säger hon.

Tipsa en kompis

17:58

Schough tvåmålsskytt när Djurgården vände

Stockholmsderbyt började tungt för Djurgården.Nyförvärvet Maria Hovmark tvingades gå av skadad och AIK spräckte matchens nolla.Men Djurgården kom tillbaka och vann cupmötet med 4-2.

Tipsa en kompis

Igår 17:17

Efter tunga året: ”Går inte att ge upp bara”

Utebliven speltid och tankar på att lämna.Saku Ylätupas första säsong i AIK blev ett läroår, nu ser han fram emot ett nytt spelsystem och en vår som om det vill sig väl kan mynna ut i en landslagsplats.– Det går inte att ge upp bara för att man inte får spela, säger finländaren.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

AIK-profilen nobbar Blåvitts erbjudande

GÖTEBORG. IFK Göteborg erbjöd Alexander Milosevic, 28, ett lukrativt kontrakt – men AIK-profilen tackade nej.Samtidigt går Blåvitts mittbacksjakt in i ett avgörande skede.Flera hundra kandidater har utvärderats – och klubben är beredd att satsa mycket pengar på rätt spelare.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 February

AIK går back med tre miljoner kronor

AIK backade 20 miljoner under guldåret 2018.Nu landar rörelseresultatet för helåret 2019 på minus 3,7 miljoner kronor, skriver AIK i sin bokslutskommuniké.”Vad gäller 2019 så blev det inte det år som vi hade förväntat oss”, skriver tf vd Håkan Strandlund.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 February

AIK värvar – förstärker med afrikansk talang

UPPGIFTER: Suffian Kalokoh är klar för AIK, det skriver Fotboll Direkt.18-åringen kommer närmast från Bo Rangers, dit han varit utlånad från AIK:s samarbetsklubb i Sierra Leone, AIK Freetong.– Han har egenskaper som intresserar oss, sade chefscouten Tobias Ackerman om Kalokoh i januari.

Tipsa en kompis

Saturday 15 February

Fick slå om straff – räddade oavgjort

Jasir Asani räddade oavgjort (1-1) för AIK mot Rostov.Nyförvärvet från Nordmakedonien fixade en straff som han sedan fick slå två gånger.

Tipsa en kompis

Thursday 13 February

”Läskigt – jag tänkte att det här är slutet”

Förra veckan stod det klart att tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt är ett av de tre nya namnen som valberedningen i Djurgården Fotboll föreslår ska ingå i klubbens styrelse.I en intervju med DIF-podden berättar Reinfeldt om ett möte med AIK-fansen som verkligen skrämde honom.– Det var riktigt läskigt, säger han.

 

Kommentera nyheter om AIK på Facebook

Senaste nytt AIK