Tipsa en kompis

2019-09-11

Talangen skriver på för Helsingborgs IF

Han kom till Helsingborgs IF från FC Trelleborg som 16-åring och skolades om från mittfältare till mittback.Nu får får Jakob Voelkerling Persson, 19, ett allsvenskt lärlingskontrakt.– Det känns så klart fantastiskt, säger han i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 17 September

Vinden blåser nästan bort målburen

Höstblåsten är här. I pojklagsmatchen mellan Örgryte och Trelleborg på ÖIS-gården fick tränaren Nicholas Wallin-Nastaj kämpa för att hålla målburen och sig själv på plats.

Tipsa en kompis

Saturday 14 September

Örgryte föll hemma – allsvenskan avlägsen

Örgryte radade upp chanser hemma mot Trelleborg.Men skåningarna gjorde matchens enda mål.Nu är allsvenskan långt borta för Öis.

Tipsa en kompis

Sunday 1 September

TFF:s första seger sedan juli månad

Äntligen fick Trelleborgs FF vinna igen.Dessutom mot Västerås, en konkurrent i tabellens mittenregion.– En viktig seger förstås, inte minst som lagen under oss tappade poäng också, säger Peter Swärd till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 August

TFF:s förlustfria svit bröts av topplaget

Trelleborg förlorade med uddamålet mot topplaget Varberg.Därmed är TFF:s förlustfria svit på fem raka matcher också bruten.Astrit Seljmani sänkte hemmalaget i den 72:e minuten.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Agenten slår tillbaka mot väderlögnen om Sverige

Enligt BBC rev Musa Noah Kamara, 19, upp sitt kontrakt med Trelleborg på grund av den bittra kylan i Sverige.Men Kamaras agent Anthony Finnigan ger inte mycket för uppgifterna.– Det där är bara någon som försöker vara rolig, säger Finnigan.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Salif Camara Jönsson poängräddare för TFF

Salif Camara Jönsson räddade Trelleborgs FF undan en förlust mot Degerfors.I den 84:e minuten kvitterade han till 2-2 som också blev slutresultatet.– Vi behöver vinna men är också obesegrade de senaste fem matcherna. Det tar vi med oss, säger Peter Swärdh till Sydsvenskan.se.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Nobbades av HIF – här är Fatawu Safius nya klubb

Han provspelade med Helsingborgs IF men skrev inte på för klubben.Nu är Fatawu Safiu klar för Trelleborgs FF.– Med Fatawu Safiu får vi en erfaren och stark anfallare som dessutom kan spela på alla anfallspositioner, säger TFF:s manager Peter Swärdh i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Monday 12 August

Trelleborg värvar landslansspelare

Musa Noah Kamara, 19, från Sierra Leone har skrivit på för Trelleborgs FF.Anfallaren – med landslagsmeriter – har skrivit på för 3,5 år.– Musa har stor potential och är tänkt som en långsiktig förstärkning, säger Peter Swärdh, manager.