Tipsa en kompis

2019-09-11

Talangen skriver på för Helsingborgs IF

Han kom till Helsingborgs IF från FC Trelleborg som 16-åring och skolades om från mittfältare till mittback.Nu får får Jakob Voelkerling Persson, 19, ett allsvenskt lärlingskontrakt.– Det känns så klart fantastiskt, säger han i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 17 February

Trelleborgs FF värvar igen – från division 1

Trelleborgs FF är aktiva på spelarmarknaden.Nästa spelare in till klubben är mittfältaren Mohammed-Ali Dhaini.TFF har sedan tidigare bland annat värvat Måns Söderqvist, Herman Hallberg och målvakten Hampus Nilsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 February

Lämnar moderklubben – ansluter till Trelleborg

Först Måns Söderqvist – och nu Herman Hallberg.Trelleborgs FF fortsätter att värva från allsvenska Kalmar FF.22-årige Hallberg har skrivit på ett treårskontrakt med laget i superettan.

Tipsa en kompis

Sunday 9 February

Tom Prahl gör comeback – ska leta efter nyförvärv

Fjolåret blev en tung historia, med halva fotbollskon på negativt kval.Men Trelleborg reste sig till slut - och nu ska skåningarna lyfta med legendaren Tom Prahl tillbaka i föreningen.– Men jag tror inte TFF kommer flyga till himlen på en gång, säger den tvåfaldiga SM-guldvinnaren.

Tipsa en kompis

Monday 27 January

Planen för veteranen – helt ny roll i klubben

Trelleborgs FF förlänger med veteranen Salif Camara Jönsson, 36.Samtidigt förbereder klubben en helt ny roll för skyttekungen när karriär är slut.– Jag är övertygad om att han kommer kunna leverera även den här säsongen, säger huvudtränaren Kristian Haynes i en presskommentar.

Tipsa en kompis

Sunday 12 January

Allsvensk anfallare är överens med TFF

Kalmar FF:s anfallare Måns Söderqvist, 26, flyttar till Trelleborgs FF.Enligt uppgifter till Kvällsposten är Söderqvist och TFF överens om ett treårskontrakt.Övergången presenteras kommande vecka.

Tipsa en kompis

Monday 6 January

Talangen om framtiden: ”Det är MFF som gäller”

Han kom fram med dunder och brak och blev målskytt nästan på en gång.Men förra säsongen var mittbackstalangen Hugo Andersson utlånad till Trelleborgs FF.Nu siktar han högre än så – och vill ta en plats i ett guldjagande MFF.– Det är MFF som gäller nu, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 23 December

Lämnade Helsingborg – klar för Superettan-klubb

Fredrik Liverstam har hittat en ny klubb.Den förre HIF–backen är klar för Trelleborgs FF och har skrivit på ett tvåårskontrakt.Det meddelar TFF på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 15 November

Kristian Haynes vill ta tillbaka ”TFF-kulturen”

Stora förändringar kan vara på gång i Trelleborgs FF efter att klubbikonen och trotjänaren Kristian Haynes tagit över som huvudtränare.Bland annat är framtiden osäker för MFF-lånet Hugo Andersson.– Vi har inte diskuterat något, säger den nyblivna huvudtränaren