Tipsa en kompis

2019-09-11

Caroline Jönsson får minnesplatta i Malmö

Hon har vunnit VM- och EM-silver. Nu får den förra landslagsmålvakten Caroline Jönsson en minnesplatta på Stadionområdet i Malmö, skriver Sydsvenskan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 16:20

Malmö FF:s pengajubel – rikare än någonsin

Malmö FF har aldrig haft mer pengar än nu efter två raka avancemang från Europa Leagues gruppspel. Enligt den allsvenska fotbollsklubbens årsredovisning för 2019 framgår att det egna kapitalet vid årsskiftet uppgick till drygt 512 miljoner kronor vilket är den högsta siffran i Malmös historia.

Tipsa en kompis

Igår 15:52

Pålsson föreslås bli omvald som ordförande för MFF

Malmö FF:s valberedning föreslår att sittande ordföranden Anders Pålsson väljs om på en period om två år.Pålsson tog över som ordförande efter Håkan Jeppssons tragiska bortgång i november 2018.Det meddelar valberedningen på Malmö FF:s hemsida.

Tipsa en kompis

Igår 13:11

Här är statistiken som talar för MFF i returen

WOLFSBURG/STOCKHOLM. Malmö föll mot Wolfsburg.Men statistiken visar att Malmö är favoriter till avancemang på hemmaplan.– Vi ska vara fruktade i Malmö, säger Anel Ahmedhodzic.

Tipsa en kompis

Igår 08:50

Larsson: Så ska vi spela för att vända

WOLFSBURG. Förlust på bortaplan – men nästa vecka avgörs allt i Malmös egen hemmaborg.Då tror högerbacken Eric Larsson att matchbilden kommer att bli en helt annan.– Vi vet att vi är starka hemma och att vi har goda möjligheter att göra bra resultat där, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Nannskog: ”Blivit bortskämda av väldigt fina prestationer av MFF”

Trots ledning förlorade Malmö den första 16-delsfinalen mot Wolfsburg med 1-2. Nu vänder de hem till Malmö med ett underläge att vända, men med ett bortamål till fördel.
– Summa summarum så är det en okej match. Vi har blivit bortskämda av väldigt fina prestationer av MFF i Europa. Jag säger 55-45 till fördel Wolfsburg, säger SVT:s expert, Daniel Nannskog

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Malmö har varit betydligt värre ute och gått vidare

Båten var egentligen inte klar, men säsongen redan här och Jon Dahl Tomasson sjösatte sitt ombyggnadsprojekt till kryssare som vore den en lyxyacht.90 minuter senare flyter Malmö FF fortfarande.Och är ett enda mål från åttondelsfinal i Europa League.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Malmö FF tappade 1–0 till 1–2 mot Wolfsburg i Europa League

Malmö FF fick en drömstart på andra halvlek mot Wolfsburg.
Men glädjen blev kortvarig – och det blev en förlust med 1–2.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Trippelsmällen: Tappad ledning – och två skador

Isaac Kiese Thelin gav Malmö FF en 1–0-ledning.Ändå lämnar laget Wolfsburg med 1–2 i bagaget inför returen på hemmaplan.Då kan man dock tvingas klara sig utan Sören Rieks och Arnor Traustason, som båda utgick skadade i det första mötet.