Tipsa en kompis

2019-10-09

Lagerbäcks svar till arga mamman: ”En bagatell”

Lars Lagerbäck fick kritik från Ada Hegerbergs mamma Gerd Stolsmo efter att ha försvarat Martin Ödegård i bråket mellan dottern och Martin Ödegård.Nu svarar Lagerbäck på kritiken.– Det är en bagatell för mig så jag tycker inte det är någon vits att snacka om det, säger Lagerbäck enligt VG.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

08:48

”De har svagast backar – kostade nog SM-guldet”

Lördagen 2 november delas Lennart Johanssons pokal ut.Fyra guldjagande lag ska kokas ner till ett guldlag.SportExpressens Mattias Larsson och Therese Strömberg har betygsatt lagdelarna hos topplagen i allsvenskan.

Tipsa en kompis

07:33

Mellberg: ”Konstgräset spelar en jättestor roll”

Helsingborgs IF har tagit 21 av årets 27 allsvenska poäng hemma på Olympia.Frågan nu.Säkras kontraktet hemma mot Häcken på lördag?– Med det stödet vi har hemma är vi starka, säger tränaren Olof Mellberg.

Tipsa en kompis

16:37

Rosengårds drag i heta guldstriden

Här är FC Rosengårds drag i guldstriden i damallsvenskan.Entréportarna öppnas på vid gavel.– Vi vill bjuda tillbaka. Därför kommer alla in gratis, säger sportchefen Therese Sjögran.

Tipsa en kompis

15:08

Johan Wiland missar allsvenska toppmötet

Hammarbys målvakt Johan Wiland kommer inte till spel i det allsvenska toppmötet mot Malmö FF på söndag, skriver Expressen.
Därmed saknar den fotbollsallsvenska serietrean tre profiler i mötet med Malmö FF – förutom Wiland också avstängda duon Muamer Tankovic och Jeppe Andersen.

Tipsa en kompis

14:21

Nya bakslaget inför stormötet med MFF

Nytt bakslag för Hammarby inför stormötet mot Malmö FF.Johan Wiland kommer inte till spel.– Det är muskulärt, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Rubensson kan missa resten av allsvenskan

Göteborg FC får klara sig utan Elin Rubensson även i säsongens sista hemmamatch.När Växjö kommer till Valhalla på söndag vilar landslagsstjärnan fortfarande i sviterna av sin hjärnskakning.– Jag skulle bli förvånad om Elin spelar mer i allsvenskan i år, säger tränaren Marcus Lantz.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Hårda kritiken inom HIF: ”Det är terror”

Flera källor vittnar för Helsingborgs Dagblad om arbetsmiljöproblem på Helsingborgs IF:s kansli där anställda känt sig utfrysta av ledningen.Hård kritik riktas mot klubbdirektören Joel Sandborgs ledarstil.– Det är otroligt tråkigt om människor känner så, verkligen. Men jag är fullständigt trygg i att om ni pratar med de andra så får ni lika många som säger att Joel Sandborgs ledarskap är det bästa de upplevt i sin karriär, säger Sandborg till tidningen.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Tre allsvenska guld – nu slutar profilen

Daniel Sjölunds karriär är över.36-åringen - med tre SM-guld på meritlistan - väljer efter blott en säsong i IFK Mariehamn att snöra av sig skorna.– Det är läge att lägga av, säger han till Ålandstidningen.