Tipsa en kompis

2019-10-09

Firade avancemang – nu måste de kvala

Häckens damer firade serieseger och avancemang till division 2.Trots det måste laget ändå kvala.– Vi är förbannade. Det här hade inte hänt på herrsidan, säger tränaren Erika Faith till Sportbladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

07:33

Mellberg: ”Konstgräset spelar en jättestor roll”

Helsingborgs IF har tagit 21 av årets 27 allsvenska poäng hemma på Olympia.Frågan nu.Säkras kontraktet hemma mot Häcken på lördag?– Med det stödet vi har hemma är vi starka, säger tränaren Olof Mellberg.

Tipsa en kompis

Monday 14 October

Klart: Skyttekungen lämnar allsvenskan

GÖTEBORG. Paulinho, 33, lämnar BK Häcken efter säsongen.Anfallaren har skrivit på ett 1,5-årskontrakt med israeliska Hapoel Be’er Sheva.Övergången offentliggjordes i helgen – utan Häckens vetskap.– Det var olyckligt att klubben valde att göra så. Jag var tydlig med att jag ville vänta med att gå ut med det, av respekt för BK Häcken och supportrarna här, säger Paulinho till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 12 October

Paulinho lämnar Häcken – klar för israelisk klubb

Anfallsstjärnan Paulinho lämnar Häcken och allsvenskan. Brasilianaren är klar för israeliska Hapoel Be'er Sheva. Det meddelar klubben på sitt Instagramkonto.

Tipsa en kompis

Saturday 12 October

JUST NU: Målkungen lämnar allsvenskan

Paulinho lämnar Häcken i januari.Detta enligt den israeliska klubben Hapoel Be'er Sheva – men beskedet kommer som en nyhet för Häcken.–Det här har jag ingen aning om, säger sportchefen Sonny Karlsson till GP.

Tipsa en kompis

Sunday 6 October

Nannskog om guldstriden: ”Ett fruktansvärt drama”

Hammarby besegrade Djurgården i derbyt och Malmös FF besegrade IFK Göteborg i tätstriden i Allsvenskan.
Och SVT:s fotbollsexpert Daniel Nannskog hyllade Hammarbys högerback Simon Sandberg – och ”svinet” Nikola Djurdjic efteråt.

Tipsa en kompis

Sunday 6 October

”Han såg ut som en påse blöta muffins”

Richard Magyar fick ny befarad hjärnskakning i derbyt mot Djurgården.Trots det spelade han i en timme.– Jag kände mig som en zombie, säger Magyar efter matchen.Dessutom spelade Simon Sandberg utan mat i magen.– Han såg ut som en påse blöta muffins, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Sunday 6 October

Första poängen på åtta matcher

Östersund tog första poängen på åtta matcher.Häcken förlängde dock sin svit.Någon vinnare fanns dock inte efter 1–1 på Bravida arena.

Tipsa en kompis

Thursday 3 October

Supportrarnas kritik – mot polisen: ”Skapar problem”

GÖTEBORG. Blåvitts klacksektion gapade tom under de första tio minuterna av derbyt mot BK Häcken.Bakgrunden var att polisen skärpt kraven på arrangören tätt inpå matchen.IFK Göteborgs tidigare SLO Anders Almgren är en av dem som reagerat på ordningsmaktens nya riktlinjer.– Jag tror inte att det här kommer att lösa det man vill lösa – däremot kommer det att skapa andra problem, säger han i senaste avsnittet av BBpodd.