Tipsa en kompis

2019-10-09

Kravet på Isak i Spanien: ”Han måste lära sig det”

Alexander Isak, 20, jagar mer speltid i Real Sociedad.Svensken lovordas – men samtidigt höjs röster om att han måste anpassa sig ännu bättre till livet i Spanien.– Han behöver lära sig spanska för att komma in ännu bättre i gruppen, säger journalisten Miguel Gonzalez på Diario Vasco.– Det är otroligt viktigt att lära sig språket. Jag pluggar för att lära mig så bra möjligt, säger Isak.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:26

Lionel Messis svar – på frågan om Zlatan

Lionel Messi vill inte göra som Zlatan och prata om sig själv.Efter sin sjätte guldsko är 32-åringen fortfarande ödmjuk.– Jag vet hur jag är, vad jag gjort och vad jag kan göra, säger Messi enligt Marca.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

”Inte förvånad om han spelar i Barça eller Real”

Han dominerade mittfältet mot självaste Spanien.Kristoffer Olsson, 24, har på tre år gått från utdömd i danska ligan till ordinarie i landslaget.Och han spås en lysande framtid.– Jag skulle inte bli förvånad om han spelar i Barça eller Real Madrid om ett par år, säger förre lagkamraten Henok Goitom.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

de Gea ljumskskadad – frågecken inför mötet med Liverpool

Efter en timmes spel byttes Spaniens målvakt David de Gea ut i EM-kvalet mot Sverige i går kväll. Nu är Manchester Uniteds målvakt ett frågetecken inför mötet med Liverpool på söndag.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Messi vinner “Guldskon” – tackar två lagkompisar

Leo Messi har tagit emot ”Guldskon” för sjätte gången i karriären.Nu tackar han två av sina lagkompisar.– De två är den största anledningen till att jag vunnit den här utmärkelsen, säger Messi.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

La Liga vill flytta El Clasico efter oroligheterna

La Liga vill flytta nästa veckas El Clásico, i Barcelona mellan hemmalaget och Real Madrid, från Camp Nou till Santiago Bernabéu-stadion i Madrid. Anledningen bakom är oroligheterna och protesterna som pågår i Katalonien.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Vill flytta El Clasico bort från Camp Nou

Oroligheterna i Katalonien hotar prestigemötet mellan Barcelona och Real Madrid.Marca rapporterar att ligan nu överväger att flytta matchen från Camp Nou – till Santiago Bernabéu.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Berg och Olsen nära bli hjältar: ”Vi är inte slut än som lag”

En anfallare som äntligen fick göra mål. En målvakt som spikade igen.
Det såg länge ut som att Marcus Berg och Robin Olsen skulle bli svenska matchhjältar mot Spanien. Men till slut tvingades laget kapitulera.
– Det svider så klart, men vi är inte slut än som lag, säger Marcus Berg till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 October

Spanska sågningen: ”Sverige lever på det”

Spanien fixade en poäng och såg till att Spanien är klart för EM.Efteråt sågade mittfältaren Rodri det svenska spelet.– De lever på att göra mål och sen backa hem, säger han till Marca.– De är nog inte så nöjda där hemma med kryss mot Norge och Sverige, svarar Sebastian Larsson.