Tipsa en kompis

2019-11-07

Malmö FF vill skaka av sig guldmissen i Europa League: ”Ingen baksmälla”

Malmö FF kände doften av SM-pokalen – men slutade snöpligt tvåa.
Det ska Europa League-konkurrenterna få sota för.
– Jag såg ingen ”baksmälla” alls hos spelarna, säger Uwe Rösler till Fotbollskanalen inför kvällens match mot Lugano.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:47

MFF:s plan inför rysaren mot Kiev

Om två veckor tar Malmö FF emot Dynamo Kiev i en Europa League-rysare.Nu har MFF lagt planerna för succé i den matchen.Nästa onsdag tar man emot danska Odense i en träningsmatch på Stadion.

Tipsa en kompis

11:31

Klart: HIF drar in mer pengar än Malmö FF

Helsingborgs IF har 2019 kämpat för så väl allsvensk kontrakt som med ekonomin.Men här är en god nyhet.Klubben får mest pengar av alla från Svenska Spels Gräsroten.– Gräsrotens bidrag är väldigt värdefullt för oss, säger Jonas Ohlander, ungdomsansvarig i HIF.

Tipsa en kompis

11:23

JUST NU: Flera spelare saknas

LARNACA. Pierre Bengtsson, Pontus Jansson och Karl-Johan Johnsson står över dagens träning.Bengtsson har fortsatt problem med en höft, Jansson har fått ett skott på foten och var hårt lindad under gårdagen.- Pierre Bengtsson, Karl-Johan Johnsson och Pontus Jansson rehabtränar i dag. Små känningar men inget alarmerande, skriver landslagets pressansvarige Ester Kristiansson.

Tipsa en kompis

Igår 13:36

”Jag fick böter efteråt men det var det värt”

LARNACA. Pontus Jansson lämnade London för att stå i klacken när Malmö FF mötte FC Köpenhamn i Europa League.Det kostade honom 1244 kronor - då han kom försent till Brentfords träning dagen efter matchen.- Jag fick böter, men det var det värt, säger landslagsförsvararen, som nu ska försäkra sig om att klubben låter honom åka på Markus Rosenbergs sista hemmamatch med Malmö FF.

Tipsa en kompis

Igår 13:28

Två spelare saknades – och Jansson bröt

LARNACA. Pierre Bengtsson och Gustav Svensson saknades på Sveriges första träning på Cypern. Pontus Jansson tvingades också avbryta träning för att linda foten.

Tipsa en kompis

Monday 11 November

MFF-pampen om LB07: ”Nu är jag mer osäker”

Guldstrid och Europa League-gruppspel.Men höstens hetaste fråga i Malmö FF är den om en eventuell sammanslagning med LB07.En fråga där MFF själva valt att radikalt försämra möjligheterna att få igenom förslaget.–Med tidigare förutsättningar tror jag att det blivit ja, nu är jag mer osäker, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnèn.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

MFF vann efter kritiken: ”Riktigt dåligt från oss”

Malmö FF var riktigt bleka de första 45 minuterna mot Värnamo i Svenska cupen.Sen tog de tag i matchen - och vann med 2-0.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

Beijmo helt inställd på fortsatt utlåning

Spel från start mot FC Lugano borta.Frågan nu är om Felix Beijmo startar även cupmatchen mot IFK Värnamo och framför allt: är han kvar i Malmö FF efter nyår?– Jag är helt inställd på att vara utlånad från Bremen även under vårsäsongen, säger Beijmo.