Tipsa en kompis

2019-11-07

Succétränaren klar för Häcken

GÖTEBORG. Han har fört Qviding till två seriesegrar på två år.Nu tar Robert Vilahamn, 36, nästa steg i sin karriär.GT kan berätta att tränaren är klar för BK Häcken.– Jag har jobbat för detta i några år nu – jäkligt kul att få chansen, säger Vilahamn.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Qviding

Grundat år: 1987

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 4 November

Häcken vann jakten på Qvidings talang

Häcken vann kampen om talangen.På måndagen presenterades Qviding-produkten Patrik Wålemark, 18, som ny i Hisings-klubben.– Det är en stor förändring för mig, men det ska bli jättekul. En stor utmaning, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 21 October

Göteborgs raseri: ”Det är katastrof – vi spelar mot ett skitlag”

IFK Göteborg föll tungt mot Djurgården efter ett misstänkt offsidemål och en utebliven straff.
Efteråt rasade Tobias Sana i hemmalaget.
– Vi spelar mot ett skitlag. Det är katastrof. Katastrof, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Friday 27 September

Fick byta personnummer – uppmanades ”bryta benet”

Felix Beijmo och Tobias Sana har gjort uppmärksammade flyttar till allsvenskan denna säsong.De senaste 30 åren finns det massor av övergångar som har fått supportrarnas blod att pumpa lite fortare - och som fortfarande inte har glömts bort.Här listar SportExpressens Daniel Kristoffersson 30 kontroversiella klubbval.

Tipsa en kompis

Sunday 1 September

Nyförväven briljerade för Blåvitt – hakar på toppstriden

De två göteborgarna Tobias Sana och Hosam Aiesh värvades in för tre veckor sedan.
Mot Sundsvall visade de varför. Sana via två assist – det ena till just Aiesh som var den som tryckte in slutresultatet 2-0.

Tipsa en kompis

Monday 26 August

Tobias Sana: ”Har fått lägga mitt ego åt sidan”

Tobias Sana kämpar med att komma in i Blåvitts nya system.Ett helt annat system jämfört med när han lämnade klubben för sju år sedan.– Jag har fått lämna mitt ego åt sidan, säger Tobias Sana.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 August

Mästarna skakade av division två-klubben

2–1 borta mot Örebro i allsvenskan i söndags.Men när regerande cupmästaren Häcken ställdes mot division två-laget Qviding avgjordes matchen först i slutminuterna.– Vi hann väl tänka att det kunde bli en lång försäsong nästa år. Men nu är vi vidare i cupen, konstaterar Häckens mittfältare Gustav Berggren efter 3–1-segern.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Tobias Sana: Därför gick jag till Malmö FF

GÖTEBORG. Han slog igenom i IFK Göteborg, såldes till Ajax – men flyttade sedan till Malmö FF under uppmärksammade former.Nu är Tobias Sana, 30, tillbaka i Blåvitt och berättar varför det blev MFF när flyttlasset gick hem till Sverige senast.– Jag var besviken på att jag inte fick en förfrågan om att komma hem till IFK Göteborg, säger Sana i senaste avsnittet av BBpodd.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Tobias Sanas egna ord: ”Det här är sanningen”

GÖTEBORG. Tobias Sana, 30, är tillbaka i IFK Göteborg.Nu berättar han ”hela sanningen” om sitt kontroversiella förflutna med klubben.– Alla som känner mig vet att jag inte är ond, säger han i en tv-intervju på Blåvitts hemsida.