Tipsa en kompis

2019-11-08

Anvegård tvåmålsskytt – men Sverige förlorade

Sverige var på väg mot en historiskt stor förlust borta mot USA.Men in klev allsvenskans skyttedrottning, och tack vare Anna Anvegårds två mål avslutade Sverige landslagsåret med hedern i behåll.– Det är skönt att göra mål, men man spelar fotbollsmatcher för att vinna och det gjorde vi inte, säger Anvegård efter 2–3-förlusten.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:28

Han blir ”ny” tränare för Trelleborgs FF

Trelleborgs FF har gjort klart med ”ny” huvudtränare.Kristian Haynes får fortsatt förtroende.– Vi ska ta tillbaka vår identitet och bygga ett lag som är starka tillsammans och som är beredda att ge allt som grupp, säger Haynes till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

15:19

Massrensning i HIF – han väljer att sluta

Alexander Farnerud, Mamudu Moro, Fredrik Liverstam och Tobias Mikkelsens kontrakt löper ut och ingen av dem erbjuds nya avtal av HIF, säger Chefsscouten Adil Kizil till Helsingborgs Dagblad.Dessutom väljer Markus Holgersson att avsluta karriären.– Nu är det dags att lämna över stafettpinnen till någon annan, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

15:01

Uppgifter: Näste man att sparkas i Kalmar

Trots en turbulent höst lyckades Kalmar FF klara sig kvar i allsvenskan.Nu är förändringar på gång.Nu får klubbchefen Mattias Rosenlund sparken, uppger Aftonbladet.

Tipsa en kompis

13:00

Polisen: ”Viktig signal mot den organiserade brottsligheten”

Efter en friande dom i Stockholms tingrätt fälls den förre AIK-spelaren och ytterligare en man nu i hovrätten för mutbrott. Fredrik Gårdare, poliskommissarien som leder aktionsgruppen mot kriminella inom idrotten, är nöjda med utfallet: ”Det är en viktig signal mot de kriminella nätverk som inblandade i matchfixning”

Tipsa en kompis

12:47

MFF:s plan inför rysaren mot Kiev

Om två veckor tar Malmö FF emot Dynamo Kiev i en Europa League-rysare.Nu har MFF lagt planerna för succé i den matchen.Nästa onsdag tar man emot danska Odense i en träningsmatch på Stadion.

Tipsa en kompis

12:46

Gustav Svensson förlänger med Seattle

I söndags blev Gustav Svensson mästare med Seattle Sounders. Men efter det var hans framtid i klubben osäker. Nu berättar dock landslagsmannen för SVT Sport att det blir en förlängning med mästarklubben.

Tipsa en kompis

12:46

JUST NU: Nobbar Blåvitt nästa år

Gustav Svensson nobbar IFK Göteborg.Landslagsmittfältaren flyttar inte hem i vinter – utan stannar minst ett år till Seattle Sounders.– Ju mer tiden har gått desto mer känns det som att Seattle har varit hetast, säger han.

Tipsa en kompis

12:22

Försvarsadvokaten Johan Åkermark: ”Min klient är chockad och besviken”

– Jag har precis pratat med min klient (den före detta AIK-spelaren) och han är chockad och besviken över domen, säger försvarsadvokaten Johan Åkermark till SVT Sport.