Tipsa en kompis

2019-11-08

Rent spelmässigt var Blåvitt klasser bättre än Djurgården

Det blev ingen medalj för Blåvitt för den här gången, men det ser ändå riktigt bra ut för gubbarna.Jag blev väldigt glad över beskedet att Poya Asbaghi stannar kvar som tränare, han har bevisat att han har en idé som fungerar.Jag hoppas bara att alla gubbarna kommer stanna kvar till nästa säsong.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:46

Gustav Svensson förlänger med Seattle

I söndags blev Gustav Svensson mästare med Seattle Sounders. Men efter det var hans framtid i klubben osäker. Nu berättar dock landslagsmannen för SVT Sport att det blir en förlängning med mästarklubben.

Tipsa en kompis

12:46

JUST NU: Nobbar Blåvitt nästa år

Gustav Svensson nobbar IFK Göteborg.Landslagsmittfältaren flyttar inte hem i vinter – utan stannar minst ett år till Seattle Sounders.– Ju mer tiden har gått desto mer känns det som att Seattle har varit hetast, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 13:28

Två spelare saknades – och Jansson bröt

LARNACA. Pierre Bengtsson och Gustav Svensson saknades på Sveriges första träning på Cypern. Pontus Jansson tvingades också avbryta träning för att linda foten.

Tipsa en kompis

Monday 11 November

Gustav Svensson: ”Det här betyder så mycket”

Seattle Sounders är ligamästare i amerikanska MLS.Mitt i händelsernas centrum i finalen mot Toronto?Svenske landslagsmannen Gustav Svensson som låg bakom två mål i 3–1-segern.– Det här betyder så mycket, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

JUST NU: Seattle Sounders mästare

Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy försvann i kvartsfinalen.Men Gustav Svensson och Seattle Sounders tog sig hela vägen till final – där de under söndagen kammade hem titeln.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

Gustav Svensson MLS-mästare på fullsatt hemmastadion

Den svenska landslagsmittfältaren Gustav Svensson är MLS-mästare. I den 76:e minuten gjorde han en viktig brytning som ledde till att inhoppare Victor Rodriguez satte 2-0 för Seattle Sounders i MLS-finalen och då kunde arenan i Seattle börja fira klubbens andra titel i matchen som slutade 3-1.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

Så lottades svenska cupen – derby väntar

Grupperna i svenska cupen är klara.Och då blir det Göteborgsderby.Samtidigt hade Blåvitt flyt medan det ser tuffare ut för Öis.

Tipsa en kompis

Thursday 7 November

Fem spelare dumpas av Blåvitt – höll inte måttet

GÖTEBORG. De har inte lyckats slå igenom i IFK Göteborg.Nu dumpar Blåvitt fem av sina utlånade spelare, enligt GT:s uppgifter.Erik Gunnarsson, 20, Andreas Öhman, 21, Edvin Dahlqvist, 20, Jake Weisbrod, 19, och Lawson Sabah, 22, kommer inte att erbjudas nya kontrakt.

 

Kommentera nyheter om IFK Göteborg på Facebook

Senaste nytt IFK Göteborg

Monday 4 November

Vibe klar för Midtjylland

1 Kommentarer till: IFK Göteborgs svar efter Vibes besked

Vissa flickor älskar också fotboll ... Låt oss lära känna varandra ... Var inte uttråkad .. (kopiera länken) AWAITING.ICU / DINARA

1 Kommentarer till: JUST NU: Stjärnan lämnar IFK Göteborg

..Gillar du fotboll? ... Vi tjejer, älskar också fotboll ... Vill du ha nya bekanta? ... Om du inte har något emot .. Jag tror att du kommer att gilla det .. (kopiera länken) AWAITING.ICU / DINARA